Bar Kiteloose- zabezpieczenia

Trapezy, pianki, bary, linki, t-shirty i wszystkie inne rzeczy.
Awatar użytkownika
makshel
Kontaktowanie:

Post26 cze 2007, 23:18

Czesc

Mam pytanko czy w barze kiteloose oprocz wypiecia sie z chicken loopa i dodatkowego leash'a sa jakies zabezpieczenia??

Z gory dzieki za odp.

Pzdr

mikser

Post27 cze 2007, 00:39

bar KITELOOSE posiada chickenloopa ktory wyglada tak:
Obrazek
do niego podlaczony jest leash( do tego metalowego kółeczka)
Obrazek
jeśli masz jakieś problemy z na wodzie to wiadomo pociagasz za czerwona kulke i latawiec zostaje na leashu. potem przyciagasz bar za pomocą leasha
składasz chickenloopa i latasz dalej
Tak więc jest to cala flozofia -bardzo prosto i bezpiecznie.
Już nie potrzebujesz wiecej zabezpieczen-chyba ze sam przed samym sobą :lol:

Awatar użytkownika
makshel
Kontaktowanie:

Post27 cze 2007, 09:31

Hejka

dzieki za odp. ale to juz wiedzialem. Myslalem ze sa jeszcze jakies systemy...:P

Dzieki za odp.

Pzdr.

Primo
Kontaktowanie:

Post04 cze 2008, 20:27

dzisiaj probowalem sie zliszowac na tym barze i odziwo nie moglem tzn . pociagnolem za zrywke(chikena) i pieknie ladnie sie otworzyla ,latawiec zostal na liszu ale zamiast opasc generowal dalej moc i ciagnol, wszystko wskazywala na to ze cos jest zle podlaczone , jednak po dokladnych ogledzinach okazalo sie ze wszystko jest ok ( albo nie mam wystarczajacej wiedzy na ten temat ) wystartowalem latawiec i niedalo mi to spokoju i sprobowalem jeszcze raz i znowu to samo ( gdybym wpadl na jakiegos innego kitera to moglby byc to problem ) moze ktos kto ma wieksza wiedze doradzi mi co z tym fantem zrobic

Wróć do „Akcesoria | Inne”