Sprzedam piankę O'neill Epic II 5/3 model 2009 L/52

Trapezy, pianki, bary, linki, t-shirty i wszystkie inne rzeczy.
Awatar użytkownika
targetti

Post30 sie 2009, 21:31

Witam

Sprzedam długą piankę firmy O’neill Epic II z roku 2009 w rozmiarze L/52.

Wymiary jakie podaje producent to:
- wzrost 178-183 cm
- obwód klatki piersiowej 103-108 cm
- obwód pasa 83-88cm

Pianka jest w stanie idealnym, pachnie jeszcze nowością. Nie posiada żadnych zagnieceń, najmniejszych otarć i zadrapań. Została kupiona 09.07.2009 (posiadam dokument potwierdzający zakup) i była używana ok. 5ciu razy. Pianka posiada 24mc gwarancję producenta.

Niestety po kilku pływaniach okazało się, że ww. pianka jest na mnie trochę za duża i zmuszony jestem ją sprzedać (ewentualnie mogę się zamienić na taką samą piankę w rozmiarze M). Ze względu na to, że pianka jest jak nowa cena jaka mnie interesuje to 600zł.

Podstawowe cechy pianki to:

- Grubość 5/3
- Material 100% Super Stretch ( Neopren 40% Ultraflex DS™, 60% FluidFlex™)
- Regulowany, super giętki, delikatne wykończony wewnątrz, brak bezszwowy kołnierz eliminujący jakiekolwiek otarcia,
- Brak szwów w strefach, które są w ciągłym ruchu ( np.: pachy),
- Łatki z Ultraflexu, naklejone na miejsca narażone na przedarcia oraz na zbiegach szwów,
- Wytrzymały zamek (metalowe ząbki nakładają się na siebie minimalizując dostęp wody),
- Ochrona przed wiatrem (klatka piersiowa i plecy wykonane z materiału nie pokrytego jerseyem)
- Super płaskie oddychające szwy
- Ukryta kieszonka na klucz
- Super giętkie, bezszwowe wzmocnienia na kolanach z Tatex’u.

Link do strony producenta:
http://www.oneilleurope.com/#/men/europ ... m_1/black/

Zainteresowane osoby proszę o kontakt na PRV.

Pozdrawiam

Wróć do „Akcesoria | Inne”