Pianka O'neill 2011

Trapezy, pianki, bary, linki, t-shirty i wszystkie inne rzeczy.
dasnsad
Deska: Clash 138
Latawiec: Razor
Postawił piwka: 4 razy
Dostał piwko: 16 razy

Post11 lut 2014, 21:26

Z racji tego, że to już kolejny spam z mojej strony przepraszam. Ale wyzbywam się sprzęcicha co go już nie używam, a mianowicie leży u mnie pianka O'neill może by ktoś potrzebował wiem, że higiena i te sprawy :doh: ale czysty chłopak jestem, o mycie dbam więc grzybiszcza nikt nie złapie. A z racji tego, że nie używam już takich cieniaków jak 3/2 to zalega mi w szafie. Pianka jest w stanie db+/bdb ma wytarty kołnierz ale to nie przeszkadza. Piana ma odpinane rękawy, ot taki bajer w komplecie jakby komuś za gorąco było w naszych tropikalnych wodach. Wejście traditional jakby ktoś był konserwatywny :D taki żarcik :roll: Oczywiście marka mówi sama za siebie w końcu O'neill. Rozmiar M ja jestem dość szeroki, do szczuplaczków nie należę a się mieszczę więc warto sprawdzić rozmiarówkę. Kupiona w 2011 pływana sezon, w zeszłym roku założona może 2 razy? Nie wiem może komuś się przyda. Jak coś info fociszki czy dobre słowo na priv...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
determine

Post21 lut 2014, 19:13

Wrzuć fotę.

dasnsad
Deska: Clash 138
Latawiec: Razor
Postawił piwka: 4 razy
Dostał piwko: 16 razy

Post21 lut 2014, 22:44

Wróć do „Akcesoria | Inne”