(je)bany na forum

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
ted
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post26 maja 2009, 15:52

nie chciałem offtopować w temacie http://kiteforum.pl/forum/viewtopic.php ... 9&start=15
więc piszę tutaj

nie minęło wiele czasu, a już wydaję mi się, że zaczynamy podpadać w skrajność z tym offtopem

moim zdaniem - co innego offtopujące dissowanie - należy je piętnować i wygonić - a co innego rozweselający offtop kofliego.
nie dajmy się zwariować!!! :offtopic:

nie wiem jak wam, ale mnie fora, w których moderator poprawia użytkowników, że rozpoczęli zdanie małą literą irytują, a tutaj u nas każdy zaczyna każdemu z offtopem teraz.

sam się zastanawiam czy jeszcze mogę coś napisać, czy już nie za bardzo... gdzie tu luz?
Spinka i tyle.

cyberdog1899

Post26 maja 2009, 23:41

Rozweselający offtop jest zawsze na miejscu. Admina bym się mimo wszystko nie czepiał bo widać, że dystansu mu nie brakuje. Sam jakbym maczał palce w Slingshocie i ktoś z towarzystwa przyjaciół latających kutasów robił by mi wrzuty odnośnie jakości, zachowania sprzętu; pewnie długo bym nie wytrzymał. A tak - Best w co drugim poście, SS niebawem będzie mniej niż Flysurfera. Trzeba się śmiać.

Wróć do „Offtopic”