jak nazywa swego pupila

dobre

qwert pisze:dzieki bardzo;) ale mowilam o zwyklych gosciach;) nie surferach:) ktorzy kąpią się w dlugich spodenkach, i chodzilo mi czy oni maja kąpielówki pod spodem czy nie;)
yanosik pisze:qwert pisze:dzieki bardzo;) ale mowilam o zwyklych gosciach;) nie surferach:) ktorzy kąpią się w dlugich spodenkach, i chodzilo mi czy oni maja kąpielówki pod spodem czy nie;)
W szkolnych czasach, na lekcjach wf'u robiło się taki kawał: jeden koleś podchodził do drugiego od tyłu i szybkim gwałtownym ruchem pociągał szorty za nogawki w dółWiadomo, jaki odsłaniał się widok
Od razu widać było, czy pod spodenkami dany delikwent nosi coś jeszcze
![]()
Myślę, że gdyby nadal rozpierała was ciekawość dziewczyny, możecie takowy sposób zastosować![]()
(byle nie na mnie - rysopis przesyłam na priv)
Pozdr
Ja mam takie szorty adidasa dla "zwykłych gości" jak to określiłeś i wyobraź sobie że one mają taką siateczkę w formie dodatkowych gaci wszytą od wewnątrz która sprawnie trzyma freda i klejnoty na miejscu.qwert pisze:dzieki bardzo;) ale mowilam o zwyklych gosciach;) nie surferach:) ktorzy kąpią się w dlugich spodenkach, i chodzilo mi czy oni maja kąpielówki pod spodem czy nie;)
qwert pisze:...chodzilo mi czy oni maja kąpielówki pod spodem czy nie;)
djdaniel pisze:
Podpowiem najlepiej odessać mu głowę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości