temat do smietnika :)

Dyskusje nie związane z profilem forum.

Temat pedobear .... ?

Czas głosowania minął 17 paź 2009, 16:19

zostawic ...
28
43%
usunac ...
37
57%

Liczba głosów: 65

Awatar użytkownika
smithpl
Kontaktowanie:

Post07 paź 2009, 16:25

jestem za.. usunieciem...

watk, jak i wiekszosc z dzialu offtop nie wnosi nic do kitesurfingu.

a jak ktos lubi takie watki to jest pare innych site'ow temu poswieconych i.. np. pudelek.pl :-)

Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post07 paź 2009, 16:55

smithpl pisze:jestem za.. usunieciem...

watk, jak i wiekszosc z dzialu offtop nie wnosi nic do kitesurfingu.

a jak ktos lubi takie watki to jest pare innych site'ow temu poswieconych i.. np. pudelek.pl :-)

o i takie wypowiedzi sa ok !
dziekuje smithpl za Twoja wypowiedz i oddanie swojego glosu oraz nie zmieszania mnie przy okazji z blotem :)

PS : na pudelku chyba PB by nie przeszlo :)

Awatar użytkownika
infidelity
Deska: Nobile 555
Latawiec: Best Waroo

Post07 paź 2009, 17:30

Moja wypowiedź odnośnie grupy ludzi którą to może bawić nie jest skierowana do ciebie papier, jest to ogólne spostrzeżenie wynikające z życiowego doświadczenia.
Do ciebie konkretnie odnosi się część dotycząca wypowiedzi o 'polaczkach'. Nie chcesz mieć nic wspólnego z Polską, nie miej, ok, ale nie mieszaj z błotem ludzi którzy często świadomie wrócili tutaj z różnych części świata.

Awatar użytkownika
dpacior
Latawiec: dmuchawiec, wiatr....
Postawił piwka: 22 razy
Dostał piwko: 14 razy

Post07 paź 2009, 19:04

infidelity pisze:Moja wypowiedź odnośnie grupy ludzi którą to może bawić nie jest skierowana do ciebie papier, jest to ogólne spostrzeżenie wynikające z życiowego doświadczenia [..]

Musze przyznac ze rozwalilo mnie to zdanie. To hipokryzja taka sama jak wyrok sadu w sprawie Anity Tysiac, w ktorym sąd orzekł ze mozna aborcje nazwac mordestwem, ale wykonujacych ja mordercami juz nie. Na tej samej zasadzie odnosisz sie do Papiera, ktorego bawi najwyrazniej taki humor u mieszasz z blotem zarowno jego jak i kupe innych ludzi, nastepnie mowiac ze to nie dotyczy jego tylko innych...

A pozatym nie rozumiem tej calej spinki, nagle sie wszyscy swieci zrobili... Nie smieszy cie - nie czytaj, zignoruj i tyle. Temat na pewno nie bedzie wyskakiwal w pop-upie jak tylko odpalisz forum...

Awatar użytkownika
infidelity
Deska: Nobile 555
Latawiec: Best Waroo

Post07 paź 2009, 19:43

dpacior pisze:Musze przyznac ze rozwalilo mnie to zdanie. To hipokryzja taka sama jak wyrok sadu w sprawie Anity Tysiac...

Hipokryzja? Jak chcesz. Ja nie rozumiem jak kogokolwiek kto ma coś pod sufitem może bawić kwestia pedofilii. Takie moje zdanie, każdy ma prawo mieć inne, ja się ewakuuje z tego wątku.

Awatar użytkownika
fando

Post07 paź 2009, 22:48

infidelity pisze:Do ciebie konkretnie odnosi się część dotycząca wypowiedzi o 'polaczkach'.

Cóż zle to zrozumiałaś , i nie tylko ty ...

ktoś zażartował chyba smokie "... a później jadę za granice i znowu mówią: o polaczki , taki żarcik "

a ja odpowiedziałem że w Holandii nawet stworzyli piosenkę o "polaczkach" oraz że - "ogolnie wiekszosc polakow przyjezdza tu busikami do pracy sezonowej , pracuja 12 godzin dziennie ,mieszkaja w 15 w jednym mieszkaniu, kupuja w sklepach tylko produkty euroshoper oraz piwo polskie"
Smieszy mnie ten teledysk i tekst piosenki ponieważ taką właśnie opinie ma większość Holendrów o przebywających na terenie ich królestwa Polakach . Niestety jest to wina tych Polaków że tak o nas myślą , bo pracują ciężko za marne grosze przy dorywczych pracach sezonowych , dają się oszukiwać najczęściej Polskim pośrednikom ( agencją pracy) nie znają żadnego innego języka niż Polski , żyją w małych Polskich gettach ,czyli w 15 w jednym małym 3 pokojowym mieszkaniu , wogóle się nie integrują z mieszkańcami kraju w którym pracują a po pracy jedyną ich rozrywką jest piwo i polska tv z satelity. I pewnie podobnie jest też w innych krajach odwiedzanych zarobkowo przez rodaków . Szkoda mi takich Polaków , ale cóz nie każdy potrafi sobie radzić w życiu .Ale chociaż potrafię się z tego śmiać a nie spinam się bez sensu kiedy ktoś zle mówi czy pisze o Polakach .
To wszystko na ten temat , już bardziej łopatologicznie nie potrafię tego wytłumaczyć , mam nadzieje że zrozumiesz i wyciągniesz wnioski z opierania swoich sądów na wypowiedziach ograniczonych intelektualnie prowokatorów czyli " tępych ch*** "

infidelity pisze:Nie chcesz mieć nic wspólnego z Polską, nie miej, ok, ale nie mieszaj z błotem ludzi którzy często świadomie wrócili tutaj z różnych części świata.

prosze wytłumacz jeśli wogóle Ci się chce , gdzie na tym forum zmieszałem ludzi z błotem , którzy świadomie jak napisałaś wrócili tutaj z różnych części świata. ??? chociaż przykład ?

Paru idiotów próbowało mnie zmieszać z błotem , bo tak jak Ty mnie nie zrozumieli ... i pewnie nadal nie zrozumieją ale mam ich gdzieś ....
oto przykłady :
SWIRUS pisze:Srehehe...
To także a może i przede wszystkim teledysk o Tobie.

Nie lubisz polaków to po co tu się odzywasz, znajdź sobie forum w języku niderlandzkim i tam pisz swoim oponentom "rot up".

B@Rm@m pisze:Tee "papier"..... nie wazne co masz w sercu, wazne ze w głowie masz gó..o.
....po-de-trzyj seee....

waldir pisze: Wiesz co Papier po twoim poście z pedofilskimi podtekstami zastanawiałem się czy to prawda ale teraz to potwierdziłeś ty jestes kolejnym burakiem z polski który paskudzi naszą opinię za granica. Wcale nie ci pracownicy sezonowi. Jesteś zwykłym kundlem. Znalazł byś prace jako kapo - na bank!

patron pisze:Dobra, przestajemy karmić trolla. Od teraz kto napisze jest karrrtką papieru! 8)
(myślałem, że tak mają tylko dzieci neostrady ;))
...
Po namyśle stwierdzam, ze czasem miło jest ponabijać się z nawet-nie-Volksdeutscha, który (wtórnie?) nie wie czym jest ortografia i deklinacja :D
Szkoda tylko, że tak szybko skończył się mu zasób słownictwa ;)

:wink:

Awatar użytkownika
michooo

Post08 paź 2009, 00:06

papier pisze:
prosze wytłumacz jeśli wogóle Ci się chce , gdzie na tym forum zmieszałem ludzi z błotem , którzy świadomie jak napisałaś wrócili tutaj z różnych części świata. ??? chociaż przykład ?

nazywajac ludzi tepymi ch***? (a nie, przepraszam, "cytowales" kapitana bombe - ironia, mylona czasem z sarkazmem, o ktorym tez nie masz pojecia.)
mnie osobiscie pedobear smieszy, ale nie na tyle aby nie wrzucic tego do watku co by nam bylo smieszniej. ty natomiast stworzyles osobny gdzie moznaby chwalic tej wykurwisty post i jego autora.

a kapitan bomba moim zdaniem jest zdecydowanie nizej niz pedobear
pzdr

Awatar użytkownika
fando

Post08 paź 2009, 00:34

michooo pisze:nazywajac ludzi tepymi ch***? (a nie, przepraszam, "cytowales" kapitana bombe - ironia, mylona czasem z sarkazmem, o ktorym tez nie masz pojecia.)
michooo mam wrazenie ze o rozumieniu czytanego tekstu też nie masz pojęcia ...

michooo pisze:ty natomiast stworzyles osobny gdzie moznaby chwalic tej wykurwisty post i jego autora.

nie czaje o co ci chodzi michoo , bez składu to i ładu , sorry ale twój Polski jest za słaby albo ja nie rozumię slangu

michooo pisze:a kapitan bomba moim zdaniem jest zdecydowanie nizej niz pedobear
pzdr

niżej ? o jakieś twoje własne kategorie Ci chodzi czy co, bo nie czaje

a może ktoś coś z tego rozumie ?

hehe skąd się biorą takie typy ?
Ostatnio zmieniony 08 paź 2009, 00:43 przez fando, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
michooo

Post08 paź 2009, 00:40

moim zdaniem=wlasne kategorie. czytaj ze zrozumieniem. no i widze ze zdania zlozone nie sa twoja mocna strona.

eko
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post08 paź 2009, 11:57

papier pisze:nie czaje o co ci chodzi michoo , bez składu to i ładu , sorry ale twój Polski jest za słaby albo ja nie rozumię slangu

a dajesz korepetycje?

Awatar użytkownika
fando

Post08 paź 2009, 13:14

eko pisze:a dajesz korepetycje?

moge sprobowac z tymi korepetycjami :roll: ...

wiec mamy tu czesc zdania zlozonego :
"ty natomiast stworzyles osobny gdzie moznaby chwalic tej wykurwisty post i jego autora."

czyli mozna zrozumiec to zdanie tak : - ktos stworzyl osobny gdzie mozna by chwalic tej ( czyli jej ? ) wykurwisty post i jego autora ( tu chyba mialo byc autorki ?)
albo : - ktos stworzyl osobny gdzie mozna by chwalic tej wykurwisty post i jego autora ( czy mialo byc ten wykurwisty post i jego autora ? ) wiec mozna to rozumiec tak : chwalic jeden z postow w tym temacie i jego autora ? , czy chwalic autora PB ? czy chwalic autora tematu w jednym z wykorwistych postow ?

jak widzisz zdania zlozone nie sa moja mocna strona , chyba dla tego ze nie skonczylem w Polsce podstawowki :) ( podobno dlatego smieszy mnie PB )

wiec moze zapisz sie na korepetycje do pana Miodka

Awatar użytkownika
michooo

Post08 paź 2009, 15:21

papier pisze:
eko pisze:a dajesz korepetycje?

moge sprobowac z tymi korepetycjami :roll: ...

wiec mamy tu czesc zdania zlozonego :
"ty natomiast stworzyles osobny gdzie moznaby chwalic tej wykurwisty post i jego autora."

czyli mozna zrozumiec to zdanie tak : - ktos stworzyl osobny gdzie mozna by chwalic tej ( czyli jej ? ) wykurwisty post i jego autora ( tu chyba mialo byc autorki ?)
albo : - ktos stworzyl osobny gdzie mozna by chwalic tej wykurwisty post i jego autora ( czy mialo byc ten wykurwisty post i jego autora ? ) wiec mozna to rozumiec tak : chwalic jeden z postow w tym temacie i jego autora ? , czy chwalic autora PB ? czy chwalic autora tematu w jednym z wykorwistych postow ?

jak widzisz zdania zlozone nie sa moja mocna strona , chyba dla tego ze nie skonczylem w Polsce podstawowki :) ( podobno dlatego smieszy mnie PB )

wiec moze zapisz sie na korepetycje do pana Miodka

widze ze duzo czasu poswiecasz na analizowanie tego kto co i gdzie napisal. abys nie tracil czasu na dalsza analize w zblizajacy sie weekend pozwole sobie oswiecic cie. popelnilem literowke. zamiast "ten" napisalem "tej". jak zapewne widzisz na swojej klawiaturze qwerty j znajduje sie nad n i moglo mi sie zdarzyc wcisniecie nie tego klawisza co potrzeba, prawda? zamiast rozkladac moje posty na czesci pierwsze i probowac (w twoim rzecz jasna mniemaniu) osmieszyc mnie przed calym forum, proponuje czesciej zagladac do slownika, bo z ortografia, podobnie jak z mysleniem, tez u ciebie ch**owo. co wiecej wysylasz ludzi na korki. jestes tak zalosno/zenujaco/smieszny jak pedobear

Awatar użytkownika
fando

Post08 paź 2009, 16:38

michooo pisze: osmieszyc mnie przed calym forum, proponuje czesciej zagladac do slownika, bo z ortografia, podobnie jak z mysleniem, tez u ciebie ch**owo. co wiecej wysylasz ludzi na korki. jestes tak zalosno/zenujaco/smieszny jak pedobear

nie musze cie osmieszac - Ty sam to robisz piszac , myslac ....
co do tego jaki jestem juz duzo osob probowalo pisac , z marnym skutkiem bo to co napisza mam " tam gdzie sikorka mowi - ja pierdole ! "

rozbrates

Post08 paź 2009, 17:31

papier pisze:nie musze cie osmieszac - Ty sam to robisz piszac , myslac ....
co do tego jaki jestem juz duzo osob probowalo pisac , z marnym skutkiem bo to co napisza mam " tam gdzie sikorka mowi - ja pierdole ! "

woooow . Ale mu pan powiedział , Panie Kapitanie ... :lol:
prawie jak temu Chorążemu Torpedałowi

Gdzie sikorka mówi "Ja Pierdolę" ... ?

Awatar użytkownika
fando

Post08 paź 2009, 17:47

rozbrates pisze:
Gdzie sikorka mówi "Ja pier***ę" ... ?

-no co ty nie moge powiedziec , toz to tajne haslo zolnierzy gwiezdnej floty !!!

:lol: pozdroo .

Wróć do „Offtopic”