watk, jak i wiekszosc z dzialu offtop nie wnosi nic do kitesurfingu.
a jak ktos lubi takie watki to jest pare innych site'ow temu poswieconych i.. np. pudelek.pl

smithpl pisze:jestem za.. usunieciem...
watk, jak i wiekszosc z dzialu offtop nie wnosi nic do kitesurfingu.
a jak ktos lubi takie watki to jest pare innych site'ow temu poswieconych i.. np. pudelek.pl
infidelity pisze:Moja wypowiedź odnośnie grupy ludzi którą to może bawić nie jest skierowana do ciebie papier, jest to ogólne spostrzeżenie wynikające z życiowego doświadczenia [..]
dpacior pisze:Musze przyznac ze rozwalilo mnie to zdanie. To hipokryzja taka sama jak wyrok sadu w sprawie Anity Tysiac...
infidelity pisze:Do ciebie konkretnie odnosi się część dotycząca wypowiedzi o 'polaczkach'.
infidelity pisze:Nie chcesz mieć nic wspólnego z Polską, nie miej, ok, ale nie mieszaj z błotem ludzi którzy często świadomie wrócili tutaj z różnych części świata.
SWIRUS pisze:Srehehe...
To także a może i przede wszystkim teledysk o Tobie.
Nie lubisz polaków to po co tu się odzywasz, znajdź sobie forum w języku niderlandzkim i tam pisz swoim oponentom "rot up".
B@Rm@m pisze:Tee "papier"..... nie wazne co masz w sercu, wazne ze w głowie masz gó..o.
....po-de-trzyj seee....
waldir pisze: Wiesz co Papier po twoim poście z pedofilskimi podtekstami zastanawiałem się czy to prawda ale teraz to potwierdziłeś ty jestes kolejnym burakiem z polski który paskudzi naszą opinię za granica. Wcale nie ci pracownicy sezonowi. Jesteś zwykłym kundlem. Znalazł byś prace jako kapo - na bank!
patron pisze:Dobra, przestajemy karmić trolla. Od teraz kto napisze jest karrrtką papieru!![]()
(myślałem, że tak mają tylko dzieci neostrady)
...
Po namyśle stwierdzam, ze czasem miło jest ponabijać się z nawet-nie-Volksdeutscha, który (wtórnie?) nie wie czym jest ortografia i deklinacja![]()
Szkoda tylko, że tak szybko skończył się mu zasób słownictwa
papier pisze:
prosze wytłumacz jeśli wogóle Ci się chce , gdzie na tym forum zmieszałem ludzi z błotem , którzy świadomie jak napisałaś wrócili tutaj z różnych części świata. ??? chociaż przykład ?
michooo mam wrazenie ze o rozumieniu czytanego tekstu też nie masz pojęcia ...michooo pisze:nazywajac ludzi tepymi ch***? (a nie, przepraszam, "cytowales" kapitana bombe - ironia, mylona czasem z sarkazmem, o ktorym tez nie masz pojecia.)
michooo pisze:ty natomiast stworzyles osobny gdzie moznaby chwalic tej wykurwisty post i jego autora.
michooo pisze:a kapitan bomba moim zdaniem jest zdecydowanie nizej niz pedobear
pzdr
papier pisze:nie czaje o co ci chodzi michoo , bez składu to i ładu , sorry ale twój Polski jest za słaby albo ja nie rozumię slangu
eko pisze:a dajesz korepetycje?
papier pisze:eko pisze:a dajesz korepetycje?
moge sprobowac z tymi korepetycjami...
wiec mamy tu czesc zdania zlozonego :
"ty natomiast stworzyles osobny gdzie moznaby chwalic tej wykurwisty post i jego autora."
czyli mozna zrozumiec to zdanie tak : - ktos stworzyl osobny gdzie mozna by chwalic tej ( czyli jej ? ) wykurwisty post i jego autora ( tu chyba mialo byc autorki ?)
albo : - ktos stworzyl osobny gdzie mozna by chwalic tej wykurwisty post i jego autora ( czy mialo byc ten wykurwisty post i jego autora ? ) wiec mozna to rozumiec tak : chwalic jeden z postow w tym temacie i jego autora ? , czy chwalic autora PB ? czy chwalic autora tematu w jednym z wykorwistych postow ?
jak widzisz zdania zlozone nie sa moja mocna strona , chyba dla tego ze nie skonczylem w Polsce podstawowki( podobno dlatego smieszy mnie PB )
wiec moze zapisz sie na korepetycje do pana Miodka
michooo pisze: osmieszyc mnie przed calym forum, proponuje czesciej zagladac do slownika, bo z ortografia, podobnie jak z mysleniem, tez u ciebie ch**owo. co wiecej wysylasz ludzi na korki. jestes tak zalosno/zenujaco/smieszny jak pedobear
papier pisze:nie musze cie osmieszac - Ty sam to robisz piszac , myslac ....
co do tego jaki jestem juz duzo osob probowalo pisac , z marnym skutkiem bo to co napisza mam " tam gdzie sikorka mowi - ja pierdole ! "
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości