moderator?

Dyskusje nie związane z profilem forum.
TIKKO_aloha
Deska: custom 140
Latawiec: Switchblade/nomad
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post01 lut 2010, 14:20

reipap pisze:
przemjas pisze:
ja pier.. .to aluzja byla do tego co napisales. Pablo usuń te niepotrzebne posty bo maly off sie zaczyna.

sam jestes off top :lol:

i tu zacząłby działalność moderator :)

Awatar użytkownika
nuttin
Deska: Joke 134
Latawiec: WH Smoke, Boss

Post01 lut 2010, 15:13

forum służy głównie do dyskusji :]
dlaczego nie pozwolić ludziom swobodnie dyskutować? -po co ingerować w nasza wolność słowa :] - tak jak system sprawił, że sok imbirowy jest tylko w makro :[ . Nie pozwólmy kontrolować siebie ^^ (wyzwólmy sok imbirowy i rozprzestrzeńmy go w biedronkach!)

TIKKO_aloha
Kontaktowanie:

Post01 lut 2010, 16:05

nuttin pisze:forum służy głównie do dyskusji :]
dlaczego nie pozwolić ludziom swobodnie dyskutować? -po co ingerować w nasza wolność słowa :] - tak jak system sprawił, że sok imbirowy jest tylko w makro :[ . Nie pozwólmy kontrolować siebie ^^ (wyzwólmy sok imbirowy i rozprzestrzeńmy go w biedronkach!)

Agato...
tego chyba nikt nie ogarnie... :roll:

Awatar użytkownika
razor

Post01 lut 2010, 16:45

nie ma sensu za bardzo moderować. to forum właśnie przez to jest fajne.

na innych to po zrobieniu czegoś źle - np. przy wystawieniu oferty sprzedaży w odpowiednim dziale forum i nie spełnieniu jakiegoś głupiego punktu z regulaminu od razu chcą kasować post. itp. - mam wrażenie że to dzieci neostrady poczuły moc i władzę i wszystkich dręczą.

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post01 lut 2010, 18:01

dlaczego nie pozwolić ludziom swobodnie dyskutować? -po co ingerować w nasza wolność słowa :]

po to że jak chcesz pooglądać fajne laski z kajtem w jednym topiku to nie musisz się przedzierać przez 200 bezssensownych niepotrzebnych i nie na miejscu postów.

Po to że jak szuksza recenzji jakiegoś latawca to nie czytasz o tym że ktoś kiedyś gdzieś puścił pulę a innemu wylało się mleko

TIKKO_aloha
Kontaktowanie:

Post01 lut 2010, 18:40

no i właśnie mówię o tym lekkim porządku, bo jak przeglądam niektóre tematyczne dyskusje, a tam albo sama reklama, albo jakiś offtop, to wniosek mi się taki nasunął-dlaczego nie ma moderatora ;)

nie mówię że jest źle, ale zasugerowałem jego potencjalną przydatność.

Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post01 lut 2010, 19:29

razor pisze:nie ma sensu za bardzo moderować. to forum właśnie przez to jest fajne.

na innych to po zrobieniu czegoś źle - np. przy wystawieniu oferty sprzedaży w odpowiednim dziale forum i nie spełnieniu jakiegoś głupiego punktu z regulaminu od razu chcą kasować post. itp. - mam wrażenie że to dzieci neostrady poczuły moc i władzę i wszystkich dręczą.

Racja , wogóle nie ma sensu czegokolwiek zmieniać ! :lol:

pozdro

TIKKO_aloha
Kontaktowanie:

Post01 lut 2010, 19:46

razor pisze:nie ma sensu za bardzo moderować. to forum właśnie przez to jest fajne.

nie miałem też na myśli takich skrajności.

:roll:

pedros_85
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post02 lut 2010, 01:14

zgred pisze:
dlaczego nie pozwolić ludziom swobodnie dyskutować? -po co ingerować w nasza wolność słowa :]

po to że jak chcesz pooglądać fajne laski z kajtem w jednym topiku to nie musisz się przedzierać przez 200 bezssensownych niepotrzebnych i nie na miejscu postów.

Po to że jak szuksza recenzji jakiegoś latawca to nie czytasz o tym że ktoś kiedyś gdzieś puścił pulę a innemu wylało się mleko

wszystko w tym temacie...., jako początkujacy szukałem i szukam w tym forum treściwych infromacji z ktorych mógł bym skorzystać a tu ze by znaleźć jakąś sensowną treść niejednokrotnie musze przerzucić "kupę gnoju" za przeproszeniem.
co do wolenej wypowiedzi nie mam nic przeciwko nawet jestem za tym, tylko niech ta wypowiedź będzie na temat, bo do offtopu jest off top!!!
i zamist kasować posty można przesuwać je tam i w ten sposób nic nie zginie a będzie jako taki ład i skład.
pozdro!!

Wróć do „Offtopic”