reipap pisze:przemjas pisze:
ja pier.. .to aluzja byla do tego co napisales. Pablo usuń te niepotrzebne posty bo maly off sie zaczyna.
sam jestes off top
i tu zacząłby działalność moderator

reipap pisze:przemjas pisze:
ja pier.. .to aluzja byla do tego co napisales. Pablo usuń te niepotrzebne posty bo maly off sie zaczyna.
sam jestes off top
nuttin pisze:forum służy głównie do dyskusji :]
dlaczego nie pozwolić ludziom swobodnie dyskutować? -po co ingerować w nasza wolność słowa :] - tak jak system sprawił, że sok imbirowy jest tylko w makro :[ . Nie pozwólmy kontrolować siebie ^^ (wyzwólmy sok imbirowy i rozprzestrzeńmy go w biedronkach!)
nuttin pisze:forum służy głównie do dyskusji :]
dlaczego nie pozwolić ludziom swobodnie dyskutować? -po co ingerować w nasza wolność słowa :]
razor pisze:nie ma sensu za bardzo moderować. to forum właśnie przez to jest fajne.
na innych to po zrobieniu czegoś źle - np. przy wystawieniu oferty sprzedaży w odpowiednim dziale forum i nie spełnieniu jakiegoś głupiego punktu z regulaminu od razu chcą kasować post. itp. - mam wrażenie że to dzieci neostrady poczuły moc i władzę i wszystkich dręczą.
razor pisze:nie ma sensu za bardzo moderować. to forum właśnie przez to jest fajne.
na innych to po zrobieniu czegoś źle - np. przy wystawieniu oferty sprzedaży w odpowiednim dziale forum i nie spełnieniu jakiegoś głupiego punktu z regulaminu od razu chcą kasować post. itp. - mam wrażenie że to dzieci neostrady poczuły moc i władzę i wszystkich dręczą.
zgred pisze:nuttin pisze:forum służy głównie do dyskusji :]
dlaczego nie pozwolić ludziom swobodnie dyskutować? -po co ingerować w nasza wolność słowa :]
po to że jak chcesz pooglądać fajne laski z kajtem w jednym topiku to nie musisz się przedzierać przez 200 bezssensownych niepotrzebnych i nie na miejscu postów.
Po to że jak szuksza recenzji jakiegoś latawca to nie czytasz o tym że ktoś kiedyś gdzieś puścił pulę a innemu wylało się mleko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości