URBANWAKE 2010
\Baśka pisze:.jednak lipa jeżeli chodzi o przeszkody,bo to dobra zajawka , a żeby porządnie pocisnąć w parku trzeba jechać najbliżej do niemiec
Gumi$ pisze:Ja już nie raz ostrzyłem zęby żeby troszkę pohasać na nich ale zawsze stały na plaży.
Ziomek. pisze:\Baśka pisze:.jednak lipa jeżeli chodzi o przeszkody,bo to dobra zajawka , a żeby porządnie pocisnąć w parku trzeba jechać najbliżej do niemiec
do wczoraj były do wzięcia za free dwa slidery i jeden kicker z WAKE.PL
dziś zabrali je złomiarze..
niemal nikt nie chciał / nie umiał po nich jezdzic..
Gumi$ pisze:Ja już nie raz ostrzyłem zęby żeby troszkę pohasać na nich ale zawsze stały na plaży.
Ziomek. pisze:\Baśka pisze:.jednak lipa jeżeli chodzi o przeszkody,bo to dobra zajawka , a żeby porządnie pocisnąć w parku trzeba jechać najbliżej do niemiec
do wczoraj były do wzięcia za free dwa slidery i jeden kicker z WAKE.PL
dziś zabrali je złomiarze..
pzdr
Kod: Zaznacz cały
wakestyle.pl pisze:Krótki klip z Electric Wake Jam, czyli pierwszej polskiej imprezy w tym roku.Sprawdźcie co działo się w miniony weekend w Szczecinku!
Electric Wake Jam Szczecinek '10
Sigi pisze:
a im to po co? do crash testów?
Baśka pisze:
A co do "nie umienia" to przeszkody na załączonym obrazku są trudne(jeżeli nie bardzo trudne) do przejechania dla początkującego...
yo
Baśka pisze:
a tak btw to czy wygodniej by się po nich jeździło bez finów
yo
MArcinBe pisze:dobry park (czy to snb, czy wake, czy kite) to taki ktory na kazdy poziom cos oferuje...
a nie tylko dla paru gosci z czolowki krajowej...
slimak pisze:.. napewno ja bym je przygarnal
Bo kicker byl fajny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości