Witam wszystkich Kitesurferów, potrzebny jest Wasz udział w ankiecie do pracy dyplomowej! Pliss pomóżcie - praca dotyczy osób uprawiających kitesurfing i inne sporty ekstremalne.Proszę o kontakt osoby chętne do pomocy - leptopelis@wp.pl lub o podanie maila na forum. Każda wypełniona ankieta jest bardzo cenna - potrzebnych jest 30!!
Jak już chcesz to zrobić porządnie to pogrzeb najpierw w archiwum to się dowiesz jak to zrobić dobrze. Zrób porządną darmową ankietę w sieci, wstaw link na forum i będziesz miał/a badania zrobione w 2 dni. Tylko zrób dobrze ankietę i ją przetestuj
Dziękuję za cenne rady, jednak ankieta jest zapisana w Wordzie w formie bardzo prostej - wystarczy podkreślić prawidłowe odpowiedzi. Namawiam w dalszym ciągu na udział...Co do zamieszczenia wyników - brak zamieszczonych wyników wcześniejszych ankiet może zniechęcić, ale może być tak że wcześniejsze prace nie dały istotnych statystycznie wyników godnych zamieszczenia! W pracach licencjackich oraz magisterskich często otrzymuje się wyniki nieistotne statystycznie! Jeśli jednak w tym badaniu uzyskamy ciekawe wyniki na pewno się nimi podzielimy, jeśli nie to zamieścimy informację o braku zależności i postawionych hipotezach. Come on!:) Pomóżcie!
I znowu to samo... ktoś prosi nas pomoc, a nasze zdanie ma w d..... Drogi leptopelis, nie chce mi się wypełniać Twojej ankiety w wordzie i podkreślać odpowiedzi. Jeżeli wstawisz ankietę online, to pewnie kliknę chociaż z ciekawości, i pewnie wypełnię, jak większość zamieszczonych na kf ankiet. Pozdro,
A ja wypełnię, jeśli prześlesz mi swój numer tel, żebym mógł Cię ścigać o wyniki. I to niezależnie czy będą wartościowe statystycznie czy nie ;] Poza tym, co to za praca magisterska, jeśli wyniki są o kant tyłka potłuc?