LATAWCE BEZ GŁÓWNEGO LOGOTYPU NA CZASZY

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
kukems
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post20 sie 2009, 15:45

- ultrasiłownia na barze (dziś sobie popływałem na Waroo - jakiż on przyjemny, lekki i miękki :] )
- przeciętny zakres
- super jak na Cszejpa wstawanie z wody
- dziwne , trudne kiteloopy
- MEGAWYKOP z krawędzi
- twardy na barze i w kształcie kajta
- dłuuuuugiiiiii na maksa deadpoint podczas hp i powerhp - jak pisałem hapeki SAME PCHAJĄ się do ręki
- skopany nieco bar i chickenloop oraz system bezpieczeństwa - ale mam 08 nie wiem jak 09 - chyba sobie od Waroo 09 zaadoptuję
- winda niezła - hangtime przecietny
..cóż ..ZAKOCHAŁEM SIĘ...
zamawiam resztę rozmiarówki TEAMowych BESTów C zwanych YARGA'mi ;]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kukems

Post20 sie 2009, 15:47

MEGALEPSZY od innych siszejpów
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kukems pisze:

- ultrasiłownia na barze (dziś sobie popływałem na Waroo - jakiż on przyjemny, lekki i miękki :] )
- przeciętny zakres
- super jak na Cszejpa wstawanie z wody
- dziwne , trudne kiteloopy
- MEGAWYKOP z krawędzi
- twardy na barze i w kształcie kajta
- dłuuuuugiiiiii na maksa deadpoint podczas hp i powerhp - jak pisałem hapeki SAME PCHAJĄ się do ręki
- skopany nieco bar i chickenloop oraz system bezpieczeństwa - ale mam 08 nie wiem jak 09 - chyba sobie od Waroo 09 zaadoptuję
- winda niezła - hangtime przecietny
..cóż ..ZAKOCHAŁEM SIĘ...
zamawiam resztę rozmiarówki TEAMowych BESTów C zwanych YARGA'mi ;]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kukems

Post20 sie 2009, 15:48

Hej Ziomek, dzięki za poprawienie humoru, akurat zje*** robote mam. Tego mi trzeba było. Pozdrawiam :D

Wróć do „Offtopic”