tempy C**j ;p Kapitan bomba;p

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Rohu

Post09 paź 2009, 19:38

A zastanawiałeś się dlaczego Question Bo wielu nieco starszych od niego podnieca jak ktoś w TV zrobi kreskówkę, w której co drugie słowo jest mocniejsze od poprzedniego.
Ja też czasem rzucę k... czy ch... ale nie na zasadzie darcia mordy dla sprawdzenia efektu.

a co mnie to obchodzi?

p******* juz od rzeczy.

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post09 paź 2009, 21:03

jeśli kiedyś Twój syn przyjdzie z przedszkola i powie "cześć Ty p******* kut**ie" zamiast "cześć kochany tato" zastanowisz się gdzie on się tego nauczył. Wtedy przypomnij sobie co napisałeś w tym topiku...

piszę tu już bez przekonania, że to do Was trafi...

Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post09 paź 2009, 21:49

peg pisze:jeśli kiedyś Twój syn przyjdzie z przedszkola i powie "cześć Ty p******* kut**ie" zamiast "cześć kochany tato" zastanowisz się gdzie on się tego nauczył.

Myśle że by mnie to rozbawiło , i oczywiście zapytał co to znaczy p******* kut**ie? a nie karał i strofował że to .. be tak mówić ( czy coś w tym stylu)
Prędzej czy póżniej i tak nauczy się tak mówić , prędzej czy póżniej i tak mi to powie , i mam nadzieje że będzie na tyle rozgarnięty żeby rozróżnić kiedy i w jakiej sytuacji może tak powiedzieć w żartach a kiedy nie .

Tak poza tym młodzież nie chodzi do przedszkola :roll: a to że ktoś pozwala przedszkolakowi oglądać 4fun tv lub bez nadzoru buszować w necie tylko żle świadczy o Rodzicu .
Przedszkolanki raczej nie puszczają dzieciom 4funtv ...

andrzejwodejszo
Deska: SU-2, MOSES
Latawiec: komórkowe Ozony / SU-2 / Moses
Postawił piwka: 77 razy
Dostał piwko: 46 razy
Kontaktowanie:

Post09 paź 2009, 22:57

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post10 paź 2009, 14:20

Moje dzieci nigdy do nikogo kogo szanuja tak nie powiedza jestem tego pewny :!: Moze dla tego inaczej postzegamy swiat. Ja jestem dorosly do ciebie i kilku policajow bym tak powiedzial ale wiekszosc ludzi szanuje i nie wyrwie mi sie takie zdanie . Wychowuje dzieci na luzie i w tolerancji to co ty propagujesz to brak wychowania a z twoich postow jasno wynika jak malo jestes tolerancyjny w stosunku do ludzi kulturalnych.

Awatar użytkownika
fando

Post11 paź 2009, 02:50

Awatar użytkownika
dpacior
Latawiec: dmuchawiec, wiatr....
Postawił piwka: 22 razy
Dostał piwko: 14 razy

Post11 paź 2009, 09:55

No to jak juz tak radosnie wrzucacie tego kolesia git, to musze stwierdzic, ze jest słaby. "poradnik prawdziwego męzczyzny" to jest dopiero odjazd ;)

np http://www.youtube.com/watch?v=fwbl6SJGRyQ

niestety na youtubie juz tylko kilka odcinkow zostalo, reszta usunieta przez git produkcje ze wzgledu na prawa autorskie

Awatar użytkownika
fando

Post11 paź 2009, 13:43

Wróć do „Offtopic”