Fotoradar w drodze do Łeby :) dobrze zamaskowany

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
Jancio Wodnik
Deska: aDECHAde.com
Kontaktowanie:

Post07 lis 2008, 13:07

michooo pisze:aha no i oprócz dziada w kapeluszu i pierdzieli w żółwich czapkach są jeszcze baby w tico, leżące praktycznie na kierownicy i nie używające lusterek

.. jadace środkiem i liczace paski na jezdni :D

cos takie go zajechalo droge lasce we wrocq jakies dwa dni temu ktoora pomykala na scigawce... na szczescie jechala powoli....i przezyla

pierwszy komentarz laski z moto : pie#^&$&*$^&# baba za kierownicą" :D

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post07 lis 2008, 13:10

michooo pisze:aha no i oprócz dziada w kapeluszu i pierdzieli w żółwich czapkach są jeszcze baby w tico, leżące praktycznie na kierownicy i nie używające lusterek

...i jeszcze Maluchy, zawsze jadące środkiem, idealnie przy linii środkowej jezdni, z prędkością 70 km/h :doh:

Awatar użytkownika
michooo

Post07 lis 2008, 13:20

yanosik pisze:

...i jeszcze Maluchy, zawsze jadące środkiem, idealnie przy linii środkowej jezdni, z prędkością 70 km/h :doh:

nie nie, dziadu w kapeluszu, z wąsami, w maluchu, jadący 40, środkiem (nie wiem gdzie Ty widziałeś malucha jadącego 70 :shock:
jeszcze z zaszronionymi/zaparowanymi szybami i małym przetarciem na oczy :lol:

__kater__
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post07 lis 2008, 13:38

ja ostatnio leciałem 140 i miałem za sobą malucha z lewym kierunkiem, szykował się do wyprzedzania :) Jakiś fascynat wstawił malaczowi nowe serducho pewnie :-)

wyjątek który potwierdza regułę :P

michooo pisze:jeszcze z zaszronionymi/zaparowanymi szybami i małym przetarciem na oczy :lol:

ty się dziwisz
taki zawias jak jedzie 40 a widzi na 40m max to ma taki sam obiór otoczenia jak ty przy zamknięciu licznika... Jemu się wydaje ze jest meega :)

PS
fajne są jeszcze zakonnice w VW transit :? :shock: :shock:

yanosik
Kontaktowanie:

Post07 lis 2008, 13:55

buahahahaha :lol: "dziuple oczko" w Maluchach

MArcinBe
Dostał piwko: 1 raz

Post07 lis 2008, 15:03

tylko się wkurzam jak jadę za starym prykiem w żółwiej czapce i na pół kilometra przed fotoradarem zwolni i tak dla pewności o 10km/h na ograniczeniu do 60 mniej zeby czasem na pewno nic nie błysło...

Uwielbiam takich pierdzieli wyprzedzać na linii z fotoradarem i strąbić... najlepiej jeszcze wysepkę z lewej strony. a następnie wyhamować gościa do 5km/h
lepiej się z tym czuje

Kater, wez pod uwage, ze tak samo jak na kajcie: sa kolesie ktorzy jezdza szybciej i wolnej (lepsi i gorsi) i czy chcesz czy nie, ten przed toba, ten wolniejszy ma pierwszenstwo i prawo do jazdy wedlug niego bezpiecznej, jezeli ci sie nie podoba to go wyprzedz, jezeli ci wolno.
Ale to o czym ty piszesz, jezeli tak naprawde robisz, i jeszcze z tego jestes dumny... to wedlug mnie buractwo.

Awatar użytkownika
michooo

Post07 lis 2008, 15:20

ja na kajcie też jeżdzę środkiem :!: i nie patrzę w lusterka :!: :lol:

__kater__ pisze:taki zawias jak jedzie 40 a widzi na 40m max to ma taki sam obiór otoczenia jak ty przy zamknięciu licznika... Jemu się wydaje ze jest meega :)

no właśnie, wszystko zależy od punktu widzenia. jak dla mnie 200 po mieście (oczywiście na moto) jest jak najbardziej bezpieczne.
jeszcze w kwestii maluchów, to jak miałem rometa i lampkę napędzaną dynamem to świeciła mocniej niż lampy w kaszlakach. kto je dopuszcza do jazdy?

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post07 lis 2008, 16:24

michooo pisze:jak dla mnie 200 po mieście (oczywiście na moto) jest jak najbardziej bezpieczne.

:doh:

Lecz się chłopie...

Awatar użytkownika
paniera

Post07 lis 2008, 16:24

michooo pisze: jak dla mnie 200 po mieście (oczywiście na moto) jest jak najbardziej bezpieczne.

brawo k..wa, brawo :x :?

kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post07 lis 2008, 16:30

taaa pewnie miedzy blokami jeszcze...
Tieeee a moze daj predkosciomierz do ponownej kalibracji bo Ci sie zepsul ...... :shock:

yanosik
Kontaktowanie:

Post07 lis 2008, 16:33

kowalm pisze:taaa pewnie miedzy blokami jeszcze...
Tieeee a moze daj predkosciomierz do ponownej kalibracji bo Ci sie zepsul ...... :shock:

...i zrób wpis w dokumentach: "Oddam narządy do transplantacji!!!" (...lub to, co z nich zostanie)

Awatar użytkownika
michooo

Post07 lis 2008, 16:41

SWIRUS pisze:Lecz się chłopie...

i to pisze ktoś z nickiem SWIRUS

paniera pisze:
brawo k..wa, brawo :x :?

dziekuje k..wa dziekuje

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post07 lis 2008, 16:52

nie no 200 czemu nie, tylko obowiązkowa deklaracja w dowodzie do tego, że jak kogoś zabijesz w mieście to dobrowolnie poddajesz sie karze, bez żadnych wykrętów 15 lat więzienia bez możliwości prośby o wcześniejsze zwolnienie.

To byłoby na prawdę coś. Oporowo.

Awatar użytkownika
michooo

Post07 lis 2008, 17:31

eska pisze:nie no 200 czemu nie, tylko obowiązkowa deklaracja w dowodzie do tego, że jak kogoś zabijesz w mieście to dobrowolnie poddajesz sie karze, bez żadnych wykrętów 15 lat więzienia bez możliwości prośby o wcześniejsze zwolnienie.

To byłoby na prawdę coś. Oporowo.

jestem za. Ale zamiast tego zostanę mistrzem olimpijskim w pływaniu i zamiast 15 lat (8 wg kodeksu) prokurator zaproponuje mi ugodę - 2 lata w zawiasach. ja się nie zgodzę i zostanę skazany na 9 miesięcy ograniczenia wolności i prace społeczne w wymiarze 30 godzin miesięcznie. aha no i zakaz prowadzenia pojazdów na rok. brzmi fair?
Ostatnio zmieniony 07 lis 2008, 19:48 przez michooo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post07 lis 2008, 19:22

ale poszło w offtop ;-)

200na motorze w mieście to przesada. Sam przekraczam prędkość nagminnie ale zwalniam przy szkołach, jak widzę ludzi przy drodze i wiem, ze miejsca są niebezpieczne. Według mnie większość z tych, którzy piszą że stosują się do przepisów piszą hipokryzje. Wiecie ile trwa przepisowa jazda z Wrocławia do Warszawy pustą niezakorkowaną drogą? 9 godzin!!! Mnie też jak katera wkur.. goście, którzy wyjadą ze strachem w oczach w deszczową pogodę poza miasto i ciągną za sobą sznur 30 samochodów jadących 40 na godzinę. Oczywiście każdy ma prawo sobie jechać 40 na godzinę, tyle że niektórym się naprawdę spieszy i chcieliby przepisowe 90 i wtedy zaczynają wyprzedzać. A że polskie drogi są jakie są to często kończy się to wypadkiem. A już najbardziej denerwują mnie buraki jadące jak żółwie lewym pasem, takich to bym najchętniej ... szkoda słów .. a i jeszcze debile wjeżdżający na rondo z zamiarem zjechania na godzinę 9 i jadący przez całe rondo zewnętrznym pasem ... niestety większość kierowców tak robi

Wróć do „Offtopic”