Głos niech zabierają Ci co kochają zimę, śnieg, mróz i snowkita a nie Ci co mają rzut beretem do morza bo im się nie dziwie że wolą ciepło Jeździsz Jurgen w ogóle po śniegu na czymś czy tylko było jabłuszko za dzieciaka
Trochę snowboardu łyknąłem. Pewnie trochę jeszcze kaleczę ale mam plan na snowkite jak popada śnieg. Jak nie popada do MountainBoard albo woda zostają.
To jest fragment filmu DRAW THE LINE tak dla zainteresowanych, który jak dla mnie jest największym wypasem zeszłego sezonu. Na MM wszyscy sie nim ostro jaraja
ja Wam mówię moi drodzy:
w tym roku zima będzie dwa razy taka jak dwa lata temu. Trza odebrać to co nasze, tym co nam to zabrali w zeszłym roku. Z NAWIĄZKĄ!!
Ty to masz blisko - a my musimy już myśleć o zimie A tak naprawdę zobacz - teraz jeszcze kilka pływanek sie zaliczy, potem jakiś Egipt a w listopadzie to już może jakiś pierwszy śnieg spadnie
W związku z tym nadchodzącym chłodem mam pytanie odnośnie suchych skafandrów - macie jakieś sprawdzone? Mam sobie zamiar sprawić Nie wymiękam tylko z wiekiem ciężej znoszę chłodek