yanosik pisze:...a to jest na USB, czy na COM ???![]()
joke taki
razor pisze:specjalnie odchudzana pod okiem największych rajdowych sław - usunięty airbag oraz wiele innych zbędnych elementów, jak np. klakson.
waży ~876g, najmniej w swojej klasie, dzięki temu Twój Golf będzie zwinniejszy, szybszy i bardziej agresywny !
lekka kierownica zapewnia ponadto 'direct feeling and instant response'
razor pisze:waży ~876g,
Ziomek. pisze:
każdy ma SWOJE zajawki
ja tam sznuję zajawkę przemkaskowrona
reipap pisze:Ziomek. pisze:
każdy ma SWOJE zajawki
ja tam sznuję zajawkę przemkaskowrona
a skad wiesz moze to nie jego zajawka ? moze znalazl kierownice gdzies w krzakach na zakrecie w jakiejs wsi i teraz chce sprzedac tanio ?
Von Belka pisze:Jeśli nawet, jego sprawa. Papier, jak masz za dużo czasu to może lepiej odwróć swój awatar o 45 stopni w lewo. Chyba wymknął Ci się spod kontroli i udaje kl hooked![]()
przemekskowron pisze:
OO jakiś ty bystry prawie trafiłeś znalazłem między śmietnikami tylko nie miała tego ultra lekkiego klaksonu który musiałem dokupić za całe 5,50, ty masz pewnie w polonezie kierownice od roweru
reipap pisze:I absolutnie nie czepiam sie do Twoiej zajawki , tylko mam dotyczace jej pytanie :
Czy scigasz sie w jakis rajdach czasami , albo jezdzisz sobie na torze sam dla wlasnej przyjemnosci takim stunningowanym autkiem zwalonym na glebe , z malutka kierownica i spojlerami ?
Czy tylko jezdzisz za szybko po drogach publicznych i lubisz jak Twoje auto wyglada i wydaje dzwiek z wydechu " jakby " bralo udzial w takich wyscigach . ?
reipap pisze:Jego sprawa to fakt mi to nie przeszkadza
FilipN pisze:
aaa... tak, tak od razu odpowiem: Tak ścigam się na torze i taaaak jeżdżę duzo za szybko po drogach publicznych i przez ostatnie 7 lat nie miałem auta słabszego niż 400KM... tylko co Ci z tej wiedzy??
reipap pisze:Von Belka pisze:Jeśli nawet, jego sprawa. Papier, jak masz za dużo czasu to może lepiej odwróć swój awatar o 45 stopni w lewo. Chyba wymknął Ci się spod kontroli i udaje kl hooked![]()
to tylko zwykly skok przed nawrotem na lewy hals ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości