sprzedam extra tuningową kierownice do golfiacza

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
przemekskowron
Deska: -SharkENERGY-
Latawiec: -SharkENERGY-
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post26 sty 2010, 11:27

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post26 sty 2010, 15:20

...a to jest na USB, czy na COM ??? :lol:

joke taki

Awatar użytkownika
przemekskowron
Kontaktowanie:

Post26 sty 2010, 17:37

yanosik pisze:...a to jest na USB, czy na COM ??? :lol:

joke taki

haha bardzo śmieszne :wink:

Awatar użytkownika
fando
Latawiec: PLYNN

Post29 sty 2010, 11:29

Myslalem ze czasy wiejskiego tunningu to juz przeszlosc od kiedy rolnicy dostaja dotacje z EU :)

Awatar użytkownika
razor

Post29 sty 2010, 13:13

specjalnie odchudzana pod okiem największych rajdowych sław - usunięty airbag oraz wiele innych zbędnych elementów, jak np. klakson.
waży ~876g, najmniej w swojej klasie, dzięki temu Twój Golf będzie zwinniejszy, szybszy i bardziej agresywny !
lekka kierownica zapewnia ponadto 'direct feeling and instant response' :)

Awatar użytkownika
przemekskowron
Kontaktowanie:

Post29 sty 2010, 13:27

razor pisze:specjalnie odchudzana pod okiem największych rajdowych sław - usunięty airbag oraz wiele innych zbędnych elementów, jak np. klakson.
waży ~876g, najmniej w swojej klasie, dzięki temu Twój Golf będzie zwinniejszy, szybszy i bardziej agresywny !
lekka kierownica zapewnia ponadto 'direct feeling and instant response' :)

alesz wy macie naje.... dla mnie możesz jezdzić LEKSUSEM, ale przy 2,5td. i tak wysiadasz i wąchasz placki ziemiaczane :arrow:

APROPOS GOLFA to ja takiego samochodu nie posiadam,

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post29 sty 2010, 13:32

razor pisze:waży ~876g,

ee, jak taka "letka" - to może do roweru sobie sprawię :roll:

:wink:

NO OFFENSE :idea:

każdy ma SWOJE zajawki
ja tam sznuję zajawkę przemkaskowrona

pzdr

Awatar użytkownika
fando

Post29 sty 2010, 14:27

Ziomek. pisze:
każdy ma SWOJE zajawki

a skad wiesz moze to nie jego zajawka ? moze znalazl kierownice gdzies w krzakach na zakrecie w jakiejs wsi i teraz chce sprzedac tanio ? :lol:

Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Kontaktowanie:

Post29 sty 2010, 14:33

reipap pisze:
Ziomek. pisze:
każdy ma SWOJE zajawki

a skad wiesz moze to nie jego zajawka ? moze znalazl kierownice gdzies w krzakach na zakrecie w jakiejs wsi i teraz chce sprzedac tanio ? :lol:

Jeśli nawet, jego sprawa. Papier, jak masz za dużo czasu to może lepiej odwróć swój awatar o 45 stopni w lewo. Chyba wymknął Ci się spod kontroli i udaje kl hooked :wink:

Pzdr,

Awatar użytkownika
przemekskowron
Kontaktowanie:

Post29 sty 2010, 14:55

[/quote]

a skad wiesz moze to nie jego zajawka ? moze znalazl kierownice gdzies w krzakach na zakrecie w jakiejs wsi i teraz chce sprzedac tanio ? :lol:[/quote]

OO jakiś ty bystry prawie trafiłeś znalazłem między śmietnikami tylko nie miała tego ultra lekkiego klaksonu który musiałem dokupić za całe 5,50, ty masz pewnie w polonezie kierownice od roweru :lol:

Awatar użytkownika
fando

Post29 sty 2010, 17:09

Von Belka pisze:Jeśli nawet, jego sprawa. Papier, jak masz za dużo czasu to może lepiej odwróć swój awatar o 45 stopni w lewo. Chyba wymknął Ci się spod kontroli i udaje kl hooked :wink:

Jego sprawa to fakt :) mi to nie przeszkadza
Po co mam odwracac avatar ? nic sie nie wymknelo , to tylko zwykly skok przed nawrotem na lewy hals .... tylko Ty tu widzisz kl hooked - wielki znawco wodnej odmiany landkitingu :roll:

przemekskowron pisze:
OO jakiś ty bystry prawie trafiłeś znalazłem między śmietnikami tylko nie miała tego ultra lekkiego klaksonu który musiałem dokupić za całe 5,50, ty masz pewnie w polonezie kierownice od roweru :lol:

nie mam samochodu , wole jezdzic rowerem , przynajmniej tu gdzie mieszkam nie spotkasz poloneza :lol: :roll:

I absolutnie nie czepiam sie do Twoiej zajawki , tylko mam dotyczace jej pytanie :
Czy scigasz sie w jakis rajdach czasami , albo jezdzisz sobie na torze sam dla wlasnej przyjemnosci takim stunningowanym autkiem zwalonym na glebe , z malutka kierownica i spojlerami ?
Czy tylko jezdzisz za szybko po drogach publicznych i lubisz jak Twoje auto wyglada i wydaje dzwiek z wydechu " jakby " bralo udzial w takich wyscigach . ?

:roll:

Awatar użytkownika
FilipN
Postawił piwka: 68 razy
Dostał piwko: 77 razy

Post29 sty 2010, 17:51

reipap pisze:I absolutnie nie czepiam sie do Twoiej zajawki , tylko mam dotyczace jej pytanie :
Czy scigasz sie w jakis rajdach czasami , albo jezdzisz sobie na torze sam dla wlasnej przyjemnosci takim stunningowanym autkiem zwalonym na glebe , z malutka kierownica i spojlerami ?
Czy tylko jezdzisz za szybko po drogach publicznych i lubisz jak Twoje auto wyglada i wydaje dzwiek z wydechu " jakby " bralo udzial w takich wyscigach . ?

:roll:

a co Ci do tego?? skoro:
reipap pisze:Jego sprawa to fakt mi to nie przeszkadza

aaa... tak, tak od razu odpowiem: Tak ścigam się na torze i taaaak jeżdżę duzo za szybko po drogach publicznych i przez ostatnie 7 lat nie miałem auta słabszego niż 400KM... tylko co Ci z tej wiedzy?? :roll:

Awatar użytkownika
przemekskowron
Kontaktowanie:

Post29 sty 2010, 18:34

DO FILIPN :thumbsup: :notworthy: fura w profiu mówi sama za siebie :wink: nie dziwie sie że zabawki -400hp cie nie bawią :thumbsup: :notworthy: :thumb:

Awatar użytkownika
fando

Post29 sty 2010, 19:57

FilipN pisze:
aaa... tak, tak od razu odpowiem: Tak ścigam się na torze i taaaak jeżdżę duzo za szybko po drogach publicznych i przez ostatnie 7 lat nie miałem auta słabszego niż 400KM... tylko co Ci z tej wiedzy??

Wygląda mi to na zwykłe szczeniackie przechwałki , bo tak z dupy ni z pietruchy odpowiadasz na pytanie które zadałem komuś innemu , wiec po cholerę się produkujesz z tym gdzie i ile lat oraz koni gdzieś tam sobie trzymasz ... ? chcesz się pochwalić , albo co ? a może (patrząc na Twój avatar) pomyliłeś fora ? :twisted: :twisted: :twisted:
Nic mi z tej wiedzy ,bo Ciebie o nic wcześniej nie pytałem :lol:

Tylko czy nie szkoda Ci naszego wspólnego ekosystemu który mimo wszystko zatruwasz przez te 400 koni ?

....i pewnie na zderzaku z tyłu masz naklejkę " nie hamuje dla chomików "? :lol: :lol: :lol: :twisted:

Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Kontaktowanie:

Post29 sty 2010, 20:11

reipap pisze:
Von Belka pisze:Jeśli nawet, jego sprawa. Papier, jak masz za dużo czasu to może lepiej odwróć swój awatar o 45 stopni w lewo. Chyba wymknął Ci się spod kontroli i udaje kl hooked :wink:

to tylko zwykly skok przed nawrotem na lewy hals ....

Aha :lol:

Pozdrawiam,

Wróć do „Offtopic”