color1 pisze:Maciek, świetna lektura to raz !
Dwa - temat powinien trafić albo na Główne albo do działu Opinie na temat biur podróży...
Trzy - aż nie mogę się doczekać dalszego rozwoju tej dyskusji
Cztery.... czyżby kolejny upadek ?
kw92 pisze:color1 pisze:Maciek, świetna lektura to raz !
Dwa - temat powinien trafić albo na Główne albo do działu Opinie na temat biur podróży...
Trzy - aż nie mogę się doczekać dalszego rozwoju tej dyskusji
Cztery.... czyżby kolejny upadek ?
Ciężko będzie o upadek, za mało ludzi czyta kiteforum. Chociaż na pewno dużo ludzie odpuści poprzez pocztę pantoflową
kw92 pisze:Ciężko będzie o upadek, za mało ludzi czyta kiteforum. Chociaż na pewno dużo ludzie odpuści poprzez pocztę pantoflową
Fabi150 pisze:kw92 pisze:Ciężko będzie o upadek, za mało ludzi czyta kiteforum. Chociaż na pewno dużo ludzie odpuści poprzez pocztę pantoflową
Wcale nie tak malo. W tym roku bylem w El Gounie w przyszlym bralem pod uwage Hamate z Jovi. Powiem szczerze ze po tej lekturze bede sie dlugo zastanawiac, w tym momencie jestem raczej na nie...... Trzeba jednak pamietac ze sa to "tylko" slowa napisane na forum przez jakiegos czlowieka kryjacego sie pod nickem. To jest forum przyjmie wszystko latwo kogos oczernic badz wyrobic sobie zla opinie nie znajac drugiej strony medalu. Bede z uwaga sledzic ten watek fajnie jakby wspomniane biuro zechcialo sie odniesc do tych zarzutow.
Pzdr
adelajda80 pisze::) Witam serdecznie wszystkich. Alepotężny artykuł- zamieściłeś dobrze. Przeczytałam jak inni.
Życzę Tobie jak najlepiej - powodzenia. Jestem tutaj nowa- intersuje mnie tematyka tego forum- stopniowo zapoznaje się tematyką.
Wpiszę się na kurs IKO 1+2+ 3-----------------takie ogł
oszenie jest u nas na uczelni........
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości