Ziomek. pisze:yanosik pisze:Murzyn to gorszy typ człowieka, bo z racji swojego koloru skóry jest otępiały umysłowo

"
AMEN
a TO TWOJE słowa
ja tego nigdy nie napiszę..
póki co napiszę tylko że:
LEPSZE: "wysokości i czasy skoków, efektywności ostrzenia ,
wykonywania zwrotów

,
restart z wody, zakres depowera.." komorowców
o których to cechach piszesz to nie podparte niczym bzdury
z którymi się nie zgadzam

...ale ja nic nie pisałem o lepszości jednych nad drugimi.
Wypisałem tylko pewne opcje, które powinno się wziąć pod uwagę opisując wrażenia z testów.
Myślę, że nie miałeś w rękach żadnego kita Flysyrfera, oprócz starego Titana i Speeda, więc na tej podstawie nie możesz wyciągać wniosków.
Wypowiadanie opinii, że coś jest
jakieś takie!!! tylko i wyłącznie z jakichś obserwacji nie licuje z twoją pozycją na arenie kitesurfingu, gdzie przez wielu jesteś postrzegany jako "wyrocznia" i wygłaszanie opinii nie popartych żadnymi poważnymi testami, jest wg mnie, szczególnie w twoich ustach - niepoważne!!!
To jest tak, jakby Kubica wypowiadał się na temat Ferrari, że
jakieś takie są wolne i źle się nimi jeździ, nie wsiadając wcześniej za ich kierownicę!!!
Proponuję, abyś chwycił w swoje łapki najnowszego Psycho4 i po kilkugodzinnym pływanku wydał swoją opinię!!!
Na Głównym pojawił się topic, gdzie Kłosa i jego "tańcząca dupeczka" zachęcają do testów najmłodszego dziecka stajni Flysurfer - Psycho4.
...i może w końcu doczekamy się solidnego opisu wrażeń, a nie jakiegoś bla, bla, bla...
Pozdr
Yanos