WAROO 2008 vs REBEL 2008

Forum dla początkujących
kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2008, 13:41

Me pisze:Pozdro i sie urywam z tematu bo bedzie world war 10

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2008, 16:50

kukems pisze:Przemasowi waroo pasuje, a mi nie, to moja opinia, zamiast zasłaniać się Przemasem sam byś coś wykręcił miszczu. Bo w tym tempie szybko Cię dogonie ;)

a to dobry żart :clap:
musiałbym sie na WS chyba przestawić na jakieś 8 lat :lol:

Przemasem póki co sie zaslaniać nie muszę
jak zrobi jakiś numer kórego nie umiem - to Cie osobiście poinformuję :idea:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2008, 16:54

kowalm pisze:
Me pisze:Pozdro i sie urywam z tematu bo bedzie world war 10

"gratuluję" :wink:
..wsadzania kija w mrowisko - nie mając nic do powiedzenia w temacie
w którym o odpowiedź prosiłem dwa razy..

Awatar użytkownika
los bizonos
Kontaktowanie:

Post28 wrz 2008, 22:03

najbardziej w waroo chyba was wkurza to że sa w przystepnej cenie i wiekszość ludzi kupuje je po to zeby na nich pływac, a nie tylko lansować sie na plaży kitem za 5tys na rok 2015 :lol:

ps. przypomna mi sie akcja z egiptu gdzie pływalem sobie na 14 waroo bo akurat tak wiało, a na brzegu siedziało 2 starszych kiterów (zreszta znanych w "środowisku") mieli napompowane swoje nówki na 2014rok, 9m2 i 7m2 chociaż wiało 12 węzłów :roll:
-dzień sie skończył tak ze ja sobie popływałem a oni sie najebali....

evolutionVIII
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2008, 08:29

Była partia Rebeli które rzeczywiście się pruły, ale jest to poprawione. Do tej pory latałem na Waroo, w chwili obecnej posiadam Rebele i jestem bardzo zadowolony. A co do jakości Besta to mogę wrzucic fotki Waroo 13m 08 który się rozłazi na tubie głównej po 4 krótkich sesjach na wodzie :shock: .
pzdr

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post29 wrz 2008, 11:12

los bizonos pisze:najbardziej w waroo chyba was wkurza to że sa w przystepnej cenie i wiekszość ludzi kupuje je po to zeby na nich pływac, a nie tylko lansować sie na plaży kitem za 5tys na rok 2015 :lol:

ps. przypomna mi sie akcja z egiptu gdzie pływalem sobie na 14 waroo bo akurat tak wiało, a na brzegu siedziało 2 starszych kiterów (zreszta znanych w "środowisku") mieli napompowane swoje nówki na 2014rok, 9m2 i 7m2 chociaż wiało 12 węzłów :roll:
-dzień sie skończył tak ze ja sobie popływałem a oni sie najebali....

A to się często zdarza akurat...

Kukems, nie wiem skąd wniosek o zasłanianiu się mną...naprawdę. Wiesz dobrze, że ani Ziomek mną ani ja nim nie mamy zwyczaju się zasłaniać :?

Napisałem tylko krótko, że mi się Waroo podoba, bardziej agresywny kite na tą chwilę - taki jak Nemesis - byłby mile widziany, ale jeśli mam akurat Waroo pod ręką, nie mam z tym problemu, b.dobrze mi się pływa.

Nie sądzę szczerze mówiąc, żebyś potrzebował bardziej freestylowego kite niż Waroo lub Helix którego masz.

Awatar użytkownika
prodegior
Deska: nobilka nhp
Latawiec: edge/wainman
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz

Post29 wrz 2008, 20:22

Witam w "moim"temacie dzieki za wszystkie wpisy na temat ;) Kupiłem juz 13 Waroo z 2008 ze stanow za 600$ z przesylka.Mysle ze to zaj.... cena ;)Polatam sobie w Egiptowie w tym roku i w przyszłym gdzies w Polsce i jesli stwierdze ze Waroo to zbyt mało jak na moje umiejetnosci to sprzedam na koniec sezonu i mysle ze w plecy nie bede ;) pozdrawiam

Awatar użytkownika
kukems
Dostał piwko: 2 razy

Post30 wrz 2008, 12:57

Sorry że tu taki off top leci ale koledzy są tacy nadwyraz poważni 8) ;)
Pływałem na torchu 12m i bardzo mi podpasował, mógłby być trochę szybszy. Na nemim nie udało mi się niestety, Ziomek nie dał się karnąć :P

przemass pisze:
Kukems, nie wiem skąd wniosek o zasłanianiu się mną...naprawdę. Wiesz dobrze, że ani Ziomek mną ani ja nim nie mamy zwyczaju się zasłaniać :?

Napisałem tylko krótko, że mi się Waroo podoba, bardziej agresywny kite na tą chwilę - taki jak Nemesis - byłby mile widziany, ale jeśli mam akurat Waroo pod ręką, nie mam z tym problemu, b.dobrze mi się pływa.

Nie sądzę szczerze mówiąc, żebyś potrzebował bardziej freestylowego kite niż Waroo lub Helix którego masz.

Awatar użytkownika
prodegior
Deska: nobilka nhp
Latawiec: edge/wainman
Dostał piwko: 1 raz

Post01 paź 2008, 18:54

Witam.Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie Waroo.Do latawcow 9 i 13 m mam bar 45 cm.Na stronie besta jest napisane ze do 13 tez pasuje.Jak to jest w praktyce? Czy 45 cm da rade ? Tylko prosze panowie BEZ kłótni!!!

Awatar użytkownika
Szuwar
Kontaktowanie:

Post01 paź 2008, 19:30

da radę, ale będzie trochę mułowaty

Wróć do „Pierwsze Kroki”