aktykul o zakupie latawcow

Forum dla początkujących
MArcinBe
Dostał piwko: 1 raz

Post29 sie 2009, 12:24

pisanie że wysłałem "trzem" osobom sprzęt za granicę

gdzie ja tak napisalem????zacytoj prosze.

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post29 sie 2009, 18:14

skoro "nigdzie" tak nie napisałeś - to po co ta cała gadka?

MArcinBe pisze:
Pozatym ty Darek nie badz tez taki 'swiety' bo bardzo dobrze wiemy, ze sprzedales tez sprzet osobom mieszkajacym ZA GRANICA... :lol:,

MArcinBe
Dostał piwko: 1 raz

Post29 sie 2009, 20:33

nie wiedzialem Darek, ze nagle zaczales robic to, czego ponoc sam nie lubisz... manipulowac cytatami, dlatego tutaj to co obciales, a co bylo druga czescia zdania ktore cytowales, wiec dziwie sie, ze to przeoczyles...:

racja, nie wyslales za granice, ale tylko dlatego, ze kupujacy tak zdecydowal...

wiec kurde popusc i nie rob sie bardziej papieski niz papierz czy tez jedyny majacy racje na forum. To, ze best ma takie wymagania jakie ma w stosunku do swoich dilerow, nie oznacza ze ktos kto sprzedaje cos za granice jest od razu zly, albo ktos kto kupuje za granica jest od razu cwaniakiem. Takie sa po prostu realia obecnei ani ty, ani best tego nie zmieni.

Dyskutowac mozna, z czyims zdaniem mozna sie nie zgadzac, normalna kolej rzeczy, ale jezeli zaczynasz kogos obrazac na forum to jest mniej fajne, tym bardziej, ze ani ja, ani ty nie mamy po 15 lat.

a zeby ci moze przyslodzic i zebys zrozumial, ze celem byla dyskusja a nie atak, to:
-rewelacyjne foty i info z loosersow!

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post30 sie 2009, 12:30

MArcinBe pisze:nie wiedzialem Darek, ze nagle zaczales robic to, czego ponoc sam nie lubisz... manipulowac cytatami, dlatego tutaj to co obciales, a co bylo druga czescia zdania ktore cytowales, wiec dziwie sie, ze to przeoczyles...:

racja, nie wyslales za granice, ale tylko dlatego, ze kupujacy tak zdecydowal...

wiec kurde popusc i nie rob sie bardziej papieski niz papierz ..

ok skoro nie wysłałem za granicę to po co wyjezdzasz z tematem..

pzdr

Wróć do „Pierwsze Kroki”