wrobi94 pisze:Chce kupic trapez Mystic warrior 2. Mam w pasie 80 cm ( bez pianki ;]). Ktory rozmiar bedzie lepszy M czy S?
Ja używam S przy 80 cm w pasie, jak planujesz szybko przytyć to możesz wziąć M. Jak nie to S raczej.
wrobi94 pisze:Chce kupic trapez Mystic warrior 2. Mam w pasie 80 cm ( bez pianki ;]). Ktory rozmiar bedzie lepszy M czy S?
stiv amoralny pisze:nie wiem czy juz nie za pozno, bo moze denie kupiles , ale na twoja wage to 130x40 jest minimum... na mniejszej tez dasz rade.. ale juz trudniej bedzie, a na slaby wiatr bedzie za mala poprostu![]()
pozdrawim
stiv a
Krahu pisze:Witam !
Przymierzam sie do zakupu NHP 2010 , moja waga 75kg, ogarniam proste skoki radzę sobie na głębokiej i płytkiej wodzie.
Nie bardzo mam gdzie przetestować długość 131 a 134 nhp, może ktoś by podpowiedział jaka długość byłaby bardziej komfortowa i dlaczego ?
Pzdr.
z czasem dojdziesz do wniosku ze sporo traciszteraz 129X38,5
bedzie dla ciebie bardziej uniwersalna ,niewiele wiecej na nogach a spora roznica w dolnych zkresach , chyba ze latasz w miejscach gdzie czesciej wieje powyzej 20kt to ta mniejsza134 nhp,
kiedys na takiej plywalem(ale 07 chyba ) byla ok jesli dobre pieniadze i nie zakatowana to spoko .Warto zobaczyc czy nie jest spekana na tipach i czy inserty nie sa poukrecane w mojej tak sie zdazylo gdzies lezy...North'a Jeime z 2008
qwert pisze:Witam, chciałbym zapytać o wybór dobrej deski. Waże koło 65kg. Mam jedna deske, jest ona starego typu, i nie pływa się na niej zbyt fajne. Chciałbym ją wymienić. Jednak niestety moje fundusze są troche ograniczone. Mogę wydać 1100zł. Domyslam sie ze deski w tej cenie będą rocznikami około 2009. Myślę, że w tej cenie można cos znaleźć. Jeśli macie jakieś pomysły lub propozycje to bardzo chętnie o nich poczytam. Z góry dziekuję;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości