yanosik pisze:Zdecydowaną przewagą kite nad WS, o czym nikt tu wcześniej nie wspomniał, jest to, ze kite jest praktycznie sportem całorocznym. Podczas gdy WS'erzy chowają na zimę cały swój majdan (nie licząc nielicznych zapaleńców na ICE'ach), ty zdejmujesz piankę, zkładasz strój narciarski i SNB/narty na nogi i szalejesz na śniegu. Jak nie ma śniegu, a jest za zimno na pływanie, możesz użyć mountaiboarda i powozić sie na pobliskiej łące, czy nawet poskakać, albo wózka buggy - podobnie>łąka...itd...ja tak mogę jeszcze długo
chojnowsky pisze:czy jest mozliwosc "wygaszenia latawca" ze 100 procentowa pewnoscia ze mnie nie porwie
chojnowsky pisze:czym sie rozni system 5 linkowy od 4 linkowego?
chojnowsky pisze:czy po kursie tygodniowym , intensywnym - jest szansa ze wezme sobie sprzet i spokojnie sobie poplywam i nie skonczy sie to wizyta na intensywnej terapii?
unhooked pisze:System 5-linkowy ma o jedną linkę więcej niż 4-linkowy
chojnowsky pisze:a moze ktos mi wyjasnic tak po chlopsku - jak dzialaja te systemy i czym sie od siebie roznia? jakie ma znaczenie tez w tym system cztero i pieciolinkowy? ktory jest model latawca bezpieczniejszy c-shape czy typu bow?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości