Wyjazd dla początkującego

Forum dla początkujących
MiszynImposybul
Kontaktowanie:

Post17 sie 2011, 15:18

Witam.Jestem Mateusz.Wiek(za tydzień 18) Naukę kitesurfingu miałem rozpocząć już w tamtym roku lecz niestety nic z tego nie wyszło. W tym roku też trochę do tego późno podchodzę ale mam nadzieję że coś doradzić. Interesuję mnie jakiś wyjazd dla konkretnie zielonego w tym sporcie(może to być jakiś obóz lub jakiś wyjazd prywatny z jakąś grupą która ma o tym pojęcie - obojętnie ważne żebym coś z tego wyjazdu wyniósł). Czas mam od 19-20 sierpnia(do ustalenia) do końca wakacji(dobrze by było przyjechać na rozpoczęcie szkoły :) Fajnie by było jakby ktoś podał koszty takiego wyjazdu żebym wiedział o jaką sumę mam negocjować z rodzicami.Pozdrawiam i czekam na wasze rady.

Lussik | EASY Surf Center
Deska: Nobile
Latawiec: Gaastra
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 27 razy

Post17 sie 2011, 15:58

Hej

Najlepiej wybrać obóz młodzieżowy - http://www.easy-surfcenter.pl/pi1/59.php lub studencki (>18 lat) >> http://www.easy-surfcenter.pl/pi1/166.php

Ceny masz podane na stronie, wiele miejsc nie zostało na ostatni turnus (21-28.08), ale jak się pośpieszysz to jest szansa się załapać!

Pozdrawiam
Lussik

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post18 sie 2011, 21:04

MiszynImposybul pisze:Witam.Jestem Mateusz.Wiek(za tydzień 18) Naukę kitesurfingu miałem rozpocząć już w tamtym roku lecz niestety nic z tego nie wyszło. W tym roku też trochę do tego późno podchodzę ale mam nadzieję że coś doradzić. Interesuję mnie jakiś wyjazd dla konkretnie zielonego w tym sporcie(może to być jakiś obóz lub jakiś wyjazd prywatny z jakąś grupą która ma o tym pojęcie - obojętnie ważne żebym coś z tego wyjazdu wyniósł). Czas mam od 19-20 sierpnia(do ustalenia) do końca wakacji(dobrze by było przyjechać na rozpoczęcie szkoły :) Fajnie by było jakby ktoś podał koszty takiego wyjazdu żebym wiedział o jaką sumę mam negocjować z rodzicami.Pozdrawiam i czekam na wasze rady.

..cześć zapraszamy Cię na KITE CAMP WAKE.PL
pełne info na www.WAKE.PL
zostały jeszcze 3 turnusy
a wiatry na najbliższy zapowiadają się zaaacnee :]
więc na pewno wiele się nauczysz :]

Obrazek

Obrazek

Obrazek

w ogóle końcówka sierpnia i wrzesień lubi wiać nad Zatoką
więc te terminy zwykle są bardzo udane :]

pzdr

Wróć do „Pierwsze Kroki”