Polecam sposób który sprawdziłem na własnej skórze. Miałem to szczęście że dawno temu trafiłem do dobrej szkoły i zostałem moim zdaniem dość dobrze pokierowany. Wszystkich naszych kursantów i nie tylko zachęcam do PYTANIA czy to mnie czy doświadczonych instruktorów o wszystkie kwestie, także sprzętowe - można pisać, można też dzwonić o każdej porze dnia ( gorzej z nocą )...
Kristoff pisze:...ja w ten sposób doszedłem do wniosku, że chcę Flysurfera, i chociażby ktoś usiadł ze mną na pół dnia i tłukł że nie, bo....... to i tak to nic nie da.
Szkoda, no ale jak sam piszesz...moje pół dnia i tak nic nie da a dla mnie to sporo czasu Mam nadzieję że będziesz zadowolony.
Kristoff pisze:Nie można wykluczyć, że inni też w ten sposób wybierają pierwszy sprzęt. Logika nie zawsze bierze górę, albo logika początkującego niekoniecznie musi być taka jak kogoś z doświadczeniem.
To prawda i dlatego tu jesteśmy - cóż z tego, skoro i tak nikt nam nie wierzy Opinii o sprzęcie będzie prawdopodobnie tyle, ilu jest użytkowników, dlatego może warto zwrócić uwagę, kto tą opinię wystawia i czym się na co dzień zajmuje...Bo jeśli sprzedażą przez net głównie to...odpowiedzcie sobie sami