To szacunek. Ja na 138 miałem pewne niewygody.
Wróciłem do 134/39 ,134/42 (87kg)
Oczywiście, że zależy jaka deska i do czego.
Moja najulubieńsza była do niczego.
Miała 130/39,5cm Zero kapci prawie, ale dość miękka.
grzechu1984 pisze:Jeszcze jakieś opinie, propozycje co do wybranych desek desek ?
adrianex pisze:Witam, pytanie do ogarnietych: moja su-2 proseries z 2010 konczy zywot i dzieki uprzejmosci firmy czeka mnie wymiana na nowa,pytanie :
plywam freestyle i freeride wiec na ktora deseczke sie raczej zdecydowac, prorider 3d czy prorider bamboo?ktora ma jakie wlasciwosci i czy jest roznica?plus od poczatku swojego plywania latalem na rozmiarze 130/40 (waga 70kg) a te nowe zaczynaja sie od 132cm,czy bede czul jakas roznice dobra/zla? dzieki za odp. pozdrawiam
grzechu1984 pisze:Jeszcze jakieś opinie, propozycje co do wybranych desek desek ?
onzo pisze:tę z czerwonymi krawędziami? Na tym się nie dało pływać
Ziomek. pisze:onzo pisze:tę z czerwonymi krawędziami? Na tym się nie dało pływać
dokladnie, biała z czerwonymi krawędziami, model 2002 - już nawet Google tego nie pamięta![]()
ważyła jedyne 6,5 kg i urywała nogi, łamała nosy - bo to jeszcze czasy leashów ..pływać się "dało" ...ale![]()
potem był drugi model - 2003 - już duużo lepszy, też biała z niebiesko/czarną "faszystowską" grafiką
fotki obu mam gdzieś w czeluściach hd..
następnie ta z fotki powyżej - i TO był przełom![]()
wyszła bodaj pod koniec sezonu 2004 i ustanowiła zupełnie nowe standardy wśród desek kite
rozpoczęła dłuugo trwającą erę: "NOBILE ..długo, dłuugo nic ..reszta świata"![]()
peace
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości