tak jak w temacie chcialbym zaliczyc szkolenie Kite w Egipcie z tego co widzialem zatoka Pucka nie odbiega cenowo od Egiptu

fiedler1 pisze:Witam,
tak jak w temacie chcialbym zaliczyc szkolenie Kite w Egipcie z tego co widzialem zatoka Pucka nie odbiega cenowo od Egiptuchyba, ze sie myle to mnie poprawcie! Jaka szkole polecacie na taki kurs ? zastanawiam sie nad szkola z Poznania http://www.redseazone.p byl ktos z Nimi w Egipcie ? cenowo sa OK jak na Egipt ? wiadomo plus jakis Hotel w lascie jakies 1300zl. Na czym poleagaja te IKO 1-2-3 ? musze miec IKO 3 zeby móc samemu wypozyc sprzet nad morzem ?? co daje iko 1 iko 2 oraz 3 ? jak dzielimy te etapy... Nie posiadam wlasnego sprzetu! Nigdy wczesniej nie mialem kontaktu z Kitem ! od 7 lat zasuwam na desce( snowboard) niby jest to podobna zabawa tylko, ze na wodzie
ponad to gram w pilke w kosza (streetball) silownia (trener personalny) dlatego mysle, ze z kondycja i sila nie bede mial problemow... wiadomo zycie pokaze
z gory dzieki za sugestie odnoscie szkolenia i wyboru szkoly
w innym wypadku to loteria , zbliżona do Polskiej, o czym przekonał się każdy , kto bywa w Egipcie
Lussik | EASY Surf Center pisze: w okresie od czerwca do końca października dni bez wiatru w każdy miesiącu nie było więcej niż... 4-5?![]()
Lussik | EASY Surf Center pisze:
Z tym że STATYSTYCZNIE szansa że twój tydzień w Egipcie będzie bez wiatru jest DUŻO MNIEJSZA niż to że trafisz go w Polsce. Zgadza sie?
choć dla przykładu możemy porównać maj i czerwiec 2014 - pokażmy tę "przepaść"
Lussik | EASY Surf Center pisze:choć dla przykładu możemy porównać maj i czerwiec 2014 - pokażmy tę "przepaść"
Możemy i porównać cały sezon PL / EGP.
eonzo pisze:
Zaczynam się bać, że kiedyś pojadę i rzeczywiście przez tydzień nie będzie wiatru, bo "statystycznie" to już dawno tak powinno być.
Ziomek. pisze:eonzo pisze:
Zaczynam się bać, że kiedyś pojadę i rzeczywiście przez tydzień nie będzie wiatru, bo "statystycznie" to już dawno tak powinno być.
..albo i przez dwa, co nam się już zdarzało ..
..ja od czerech? lat nie jadłem dżemu wiśniowego - wnioskuję zatem że statystycznie taki nie istnieje lub przez kolejny rok będę jadł tylko wiśniowy![]()
peace
onzo pisze:. Wbrew pozorom 3 wyjazdy na prognozę na płw z Warszawy kosztują podobnie co wyjazd do Egiptu.
Ziomek. pisze:onzo pisze:. Wbrew pozorom 3 wyjazdy na prognozę na płw z Warszawy kosztują podobnie co wyjazd do Egiptu.
..nie wiem, ja już nie mam V12 i nie sypiam w Sheratonie
![]()
peace
Ziomek. pisze:onzo pisze:. Wbrew pozorom 3 wyjazdy na prognozę na płw z Warszawy kosztują podobnie co wyjazd do Egiptu.
..nie wiem, ja już nie mam V12 i nie sypiam w Sheratonie
![]()
peace
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości