terranborn pisze:Myślę, że wystarczy spojrzeć na kite-a w powietrzu, żeby powiedzieć jak lata... Poza tym jakość materiałów Naish-a to dla mnie pomyłka... A waroo ma wielu moich znajomych (model 2007) i jak dla początkujących to jest świetny kite. A co do helix-a to widziałem go w akcji... i stwierdziłem, że wole niePrzynajmniej w tym rozmiarze
lockin pisze:Co do deski to z checia bym kupil 555 tylko że tutaj NOBILE nie ma.
rapanui pisze:niezle ciagnie przy slabym wietrze, przyzwoicie wyrywa do gory i nosi, niezle wstaje z wody, ma rozsadne obciazenie na barze... do helixa jakos zadne z tych okreslen mi nie pasuje..![]()
march_in pisze:rapanui pisze:niezle ciagnie przy slabym wietrze, przyzwoicie wyrywa do gory i nosi, niezle wstaje z wody, ma rozsadne obciazenie na barze... do helixa jakos zadne z tych okreslen mi nie pasuje..![]()
helix to akurat do gory wyrywa i nosi bardzo fajnie
rapanui pisze:march_in pisze:rapanui pisze:niezle ciagnie przy slabym wietrze, przyzwoicie wyrywa do gory i nosi, niezle wstaje z wody, ma rozsadne obciazenie na barze... do helixa jakos zadne z tych okreslen mi nie pasuje..![]()
to chyba pojecie wyrywa i nosi jest bardzo subiektywnebo troche sprzetu oblatalem i o ile jeszcze jest w stanie troche do gory poderwac to o zadnym noszeniu nie ma co tu mowic... no chyba ze mowimy o jakis podpierdach dwa metry nad woda... nie latalem na nim wiele ale w dobrych warunkach.. moze faktycznie da sie go jakos poprzestawiac zeby latal.. nie bede sie upierał bo nie mam w tym zadnego interesu
rapanui pisze:march_in pisze:rapanui pisze:niezle ciagnie przy slabym wietrze, przyzwoicie wyrywa do gory i nosi, niezle wstaje z wody, ma rozsadne obciazenie na barze... do helixa jakos zadne z tych okreslen mi nie pasuje..![]()
to chyba pojecie wyrywa i nosi jest bardzo subiektywnebo troche sprzetu oblatalem i o ile jeszcze jest w stanie troche do gory poderwac to o zadnym noszeniu nie ma co tu mowic... no chyba ze mowimy o jakis podpierdach dwa metry nad woda... nie latalem na nim wiele ale w dobrych warunkach.. moze faktycznie da sie go jakos poprzestawiac zeby latal.. nie bede sie upierał bo nie mam w tym zadnego interesu
przemass pisze:Są setki takich zdjęć na innych latawcach przy 7-8 Bf. Posłuchajcie co mówią uzytkownicy a nie wpierajcie im że czarne jest białe![]()
przemass pisze:Co z Helixem na 09 - czyżby miał być pozostać tylko Cult z Sigma-rewolucji?
przemass pisze:Co z Helixem na 09 - czyżby miał być pozostać tylko Cult z Sigma-rewolucji?
march_in pisze:przemass pisze:Są setki takich zdjęć na innych latawcach przy 7-8 Bf. Posłuchajcie co mówią uzytkownicy a nie wpierajcie im że czarne jest białe![]()
pewnie ze jest 1000 zdjec ja mowie o tym co widzialem na wlasne oczy. Miałem też okazje plywać na helixach 7, 9, 12 tak więc wiedzę na temat noszenia i wyrywania do góry wynoszę także z doświadczenia. A jak twoje przemass? Plywales na helixie?przemass pisze:Co z Helixem na 09 - czyżby miał być pozostać tylko Cult z Sigma-rewolucji?
hmmm czyzbys mial dostep do zrodel? nie wszyscy producenci maja wypuszczone wszystkie modele na 2009. Best np na poczatku mial na swojej stronie tylko nemesisa. wiec nie wmawiaj nikomu ze biale jest biale
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości