Me pisze:Pozdro i sie urywam z tematu bo bedzie world war 10
kukems pisze:Przemasowi waroo pasuje, a mi nie, to moja opinia, zamiast zasłaniać się Przemasem sam byś coś wykręcił miszczu. Bo w tym tempie szybko Cię dogonie![]()
kowalm pisze:Me pisze:Pozdro i sie urywam z tematu bo bedzie world war 10
los bizonos pisze:najbardziej w waroo chyba was wkurza to że sa w przystepnej cenie i wiekszość ludzi kupuje je po to zeby na nich pływac, a nie tylko lansować sie na plaży kitem za 5tys na rok 2015![]()
ps. przypomna mi sie akcja z egiptu gdzie pływalem sobie na 14 waroo bo akurat tak wiało, a na brzegu siedziało 2 starszych kiterów (zreszta znanych w "środowisku") mieli napompowane swoje nówki na 2014rok, 9m2 i 7m2 chociaż wiało 12 węzłów![]()
-dzień sie skończył tak ze ja sobie popływałem a oni sie najebali....
przemass pisze:
Kukems, nie wiem skąd wniosek o zasłanianiu się mną...naprawdę. Wiesz dobrze, że ani Ziomek mną ani ja nim nie mamy zwyczaju się zasłaniać![]()
Napisałem tylko krótko, że mi się Waroo podoba, bardziej agresywny kite na tą chwilę - taki jak Nemesis - byłby mile widziany, ale jeśli mam akurat Waroo pod ręką, nie mam z tym problemu, b.dobrze mi się pływa.
Nie sądzę szczerze mówiąc, żebyś potrzebował bardziej freestylowego kite niż Waroo lub Helix którego masz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości