...ale widzę że "argumenty" skończyliśmy....
miszczuniu

przemass pisze:Skoro pytasz - dostajesz odpowiedź...to dziwne? Czy zabolało może - bo mnie TWOJE złośliwostki od których zacząłeś - nie
miszczuniu
wenzel pisze:nie dziwię się bo innych nie mozesz przedstawić . Twierdzenie bo tego uzywam jest naj, naj.... tam gdzie pływam jest naj, naj.. co ty narcyz![]()
wiesz sam ze jest bardzo dużo super latawców ( nie koniecznie na tych co Ty akurat pływasz ). I się nie spinaj ! Slubu nie brałeś
przemass pisze:Skoro pytasz - dostajesz odpowiedź...to dziwne? Czy zabolało może - bo mnie TWOJE złośliwostki od których zacząłeś - nie
miszczuniu
przemass pisze:wenzel pisze:nie dziwię się bo innych nie mozesz przedstawić . Twierdzenie bo tego uzywam jest naj, naj.... tam gdzie pływam jest naj, naj.. co ty narcyz![]()
wiesz sam ze jest bardzo dużo super latawców ( nie koniecznie na tych co Ty akurat pływasz ). I się nie spinaj ! Slubu nie brałeś
miszczuniu
NIGDY nie napisałem że coś jest NAJ - znowu - poczytaj forum, trochę będzie tego, jestem na nim cały rok, bo CAŁY rok mam sezoni jeśli znajdziesz gdziekolwiek że coś jest dla mnie NAJlepsze - od jutra dla Ciebie Slingshoty sprzedaję
Także ja na cudzy sprzęt nie cisnę, przeczytaj parę postów wyżej - a jeśli mój ma wady to i o nich napiszę - mam Ci cytaty znaleźć...
![]()
Slubu nie brałem, dokładnie, jesli coś się spiep...yto zmienię, wcześniej napiszę czemu się spieprzyło
O Paracuru też nigdy NAJ NAJ nie usłyszałeś ode mnie...wydaje mi się? Ale to już inny dział...
także u mnie luuuuz
wenzel pisze:helix bardzo się podobał za to że w górnej np: powyżej 45knots nie zawodził 7m i za to go cenię
Pinio pisze:wenzel pisze:helix bardzo się podobał za to że w górnej np: powyżej 45knots nie zawodził 7m i za to go cenię
Na piździawki 45 i wyżej siódemka Helix jest jak najbardziej słuszna![]()
A poza tym Panowie to Pierwsze Kroki większość chcących poznać co i jak tu zagląda
a Wy się tu pitolicie wstyd
musol666 pisze:Panowie Panowie
pomyśle ile teraz byście mieli zajebistych chwil nad wodą między niebieskimi chmurkami , zamiast tu pindolić , polityka nie jest dobra dla ludzi z takimi zajawkami , lepiej wyluzować i popluskać się z deską no , Panie kite24 bedzie ten octan dobry ? czy nie bedzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości