Dzieki Zed92
Pozdrawiam !!
Falconmx pisze:Dzieki Pablo, chyba jednak zostane przy waroo, rozchodzi sie o cene.
frank pisze:czesc ,czy ta deska nada sie dla mnie do nauki na poczatek slingshot drake 138 x 40cm?
Falconmx pisze:Witam Ponownie
Ziomek to mowisz ze deska dobra, jak mowisze ze 555 wygodniejsza to wezme 555 129x39.
A co do kite to co polecasz??jesli nie nobile, to co z 11-stek??
no i moze jakies wskazowki odnosnie baru??
pozdrawiam
fmx
mel4body pisze:Witam wszystkich---- http://www.allegro.pl/show_item.php?item=372800442 ---- mam pytanie czy taki sprzęt na 180cm wzrostu i 72 kg wagi będzie odpowiedni? Zaczynam zupełnie od zera i chciałbym coś raczej na jeziora, narazie bez skoków i trików. Bardzo proszę wszystkich o radę. Pozdrawiam !
Gaspar pisze:Chcialbym prosic o porade bardziej doswiadczonych kolegow dotyczaca wyboru latawca dla mojej dziewczyny - waga 47 kg
Czy na polskie warunki odpowiedni bedzie latawiec (bow) 7mkw - od ilu wezelkow mogla by wtedy zaczac zabawe i do ilu wezelkow zabawa bedzie jeszcze mozliwa dla poczatkujacej a nastepnie zaawansowanej zawodniczki
Jaka deseczka do tego? 126 cm wystarczy?
Z gory dziekuje za pomoc!
barry99 pisze:Witam,
ja mam ten sam problem i nie wiem jaka deske kupic. Mam 175 cm wzrostu i waze jakies 80 kg. Chcialbym deske do 140 cm, bo wiem ze od 140 cm sa problemy na lotniskach. W moich poszukiwaniach wynalazlem nastepujace modele:
Best Chubby 140x46 cm
BEST SPARK 139x40 cm.
Czy te deski nadaja sie dla poczatkujacych? Nie chce wydac wiecej niz 1200 PLN. Moze wy mi cos zaproponujecieAlbo chociaz cos poradzicie.
Z gory dziekuje z pomoc!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości