bez przetestowania NIC nikt Ci nie powie..
BAR nie wygląda na najlepszej jakości..
pzdr
2. ozone catalyst 10m + edge 7m ( nie wiem czy edge 11m nie bedzie za duzy czy bedzie ok? )
5. north evo 10+7 ( 5 linkowy czy 4 bar bo nie wiem )
Kolikala pisze: i tak mysle nad zestawami:
1. Ozone edge 11m+7m ( jeden bar wiec kasowo dam rade na styk )
2. ozone catalyst 10m + edge 7m ( nie wiem czy edge 11m nie bedzie za duzy czy bedzie ok? )
3. slingshot rally 10m+rpm8
4. north rebel 11m+7m albo 10+7 ( to 5 linek )
5. north evo 10+7 ( 5 linkowy czy 4 bar bo nie wiem )
Kolikala pisze:
raczej nie zamierzam brac nic innego, deske kupilem sobie nobile nhp 134x41 bo chcialem cos progresywnego zeby starczylo na dluzej i zebym nie musial wymienic za pol roku jak zaczne probowac czegos kreatywnego.
Kolikala pisze: .. chcialem cos progresywnego zeby starczylo na dluzej i zebym nie musial wymienic za pol roku jak zaczne probowac czegos kreatywnego.
Młody97 pisze:Siema
Mam takie pytanie jaki jest zakres wiatrowy slingshot'a fuel 2009 11m dla ridera 75 kg![]()
![]()
z góry dzięki za odp
Młody97 pisze:Siema
Mam takie pytanie jaki jest zakres wiatrowy slingshot'a fuel 2009 11m dla ridera 75 kg![]()
![]()
z góry dzięki za odp
Kolikala pisze:3. slingshot rally 10m+rpm8
jedi1 pisze:Jak ogarniasz to wystartujesz tak, żeby trzymać wysokość gdzieś przy 12-14 węzłów a góra to pewnie tak do 25 węzłów się dociągnie. Jak nie ogarniasz to wystartujesz gdzieś przy 16 a góra pewnie tak 22
Kolikala pisze:
raczej nie zamierzam brac nic innego, deske kupilem sobie nobile nhp 134x41 bo chcialem cos progresywnego zeby starczylo na dluzej i zebym nie musial wymienic za pol roku jak zaczne probowac czegos kreatywnego.
prosze o pomoc w wyborze i dziekuje serdecznie koledzy i z gory mowie ze wiem ze kazdy bedzie swoje reklamowal, ale jednak prosze o obiektywne w miare opinie jesli mozna hehe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości