przemass pisze:Co z Helixem na 09 - czyżby miał być pozostać tylko Cult z Sigma-rewolucji?
no widzisz tak sie martwiles o kondycje helixa a helixy 2009 tez beda

patrz linki wyzej.
przemass pisze:Nie pływałem i nie chcę - WIDZĘ. Tak się składa że u nas czasem pływali zwolennicy tego modelu - można było dużo poobserwować. I noszenie i windę...
tej niecheci nigdy nie zrozumiem. jestes w jakis sposob zwiazany z bestem ale ze nie masz checi przetestowac innych kici?
przemass pisze:Jeśli na podstawie tego co widziałeś uważasz że Helix ma lepszą windę niż Waroo to mało widziałeś chyba.
no nie tylko na podstawie obserwacji ale i doswiadczen. plywalem na helix 7,9, 12 , waroo 14, bularoo 10 na kursie mialem jeszcze stycznosc z innymi rozmiarami ale to pomine.
jasne ze mniej od ciebie widzialem.nie jestem instruktorem kite tylko zwyklym uzytkownikiem i wypowiadam sie dzielac swoje doswiadczenia a nie tylko obserwacje bo moze tez jest tak ze to troche od baletnicy zalezy jak kite nosi?
przemass pisze:Nie wmawiam że białe jest białe - PYTAM. Co z tą rewolucją?
z rewolucja to ja nie wiem. moze to taki marketing.z pewnoscia ty bedziesz miec okazje przygladac sie z bliska rewolucji w nemesisach. ja z pozycji amatora zastanawialem sie tylko czy taki twisted tech nie bedzie miec skutkow ubocznych na balony. a czy akurat to sie okaze rewolucja. zobaczymy