Najlepszy spot na pierwsze kroki? (PL i nie tylko)

Forum dla początkujących
Misha
Kontaktowanie:

Post16 lut 2010, 11:18

BraCuru pisze: Wlasnie przekonałeś mnie, abym w tym roku zajechać nad ZW :lol:

Mam nadzieję, że nie tylko Ciebie, siedziałem tam cały zeszły sezon, sumiennie 4 miechy, i nawet w najlepsze wietrzne dni liczba kiteów nie przekroczyła nigdy 20 + jakiś 15 windurferów... więc miejsca starczy :) jeszcze dla kilku... byle nie kilkunastu, bo już będzie za dużo :lol:

tarifa4you
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post16 lut 2010, 19:41

Skoro każdy „swoje” chwali to i ja coś tam dorzucę. Okolice Tarify polecam, niekoniecznie samą Tarifę bo to miejsce często trudne i wymagające jest. I tak w Palmones przy lewante a w San Pedro De Alcantara przy poniente znajdziesz przyjazne warunki i na tłok narzekać nie będziesz. Przeloty z Berlina do Malagi z przesiadką dość tanio wyłapiesz a do Madrytu to za grosze nawet jeśli będziesz rezerwować na krótko przed wylotem (przyjazd na prognozę jest możliwy).

Awatar użytkownika
katbm
Deska: Naish Sol 2009
Latawiec: Core GT

Post05 cze 2010, 22:10

danon pisze:A ja proponuje do niemiec na RUGIE do nauki wszędzie GIT a i wiatr raczej jest... 120 km od granicy Namiot,kamper itp. WYSPA na WYPASIE

zgadzam się! dużo płytkiej wody, wiatr jest i ogromna przestrzeń, więc rzadko dochodzi do niekomfortowych sytuacji... :D

Awatar użytkownika
PLAYER

Post24 cze 2010, 16:35

Jadem na kurs do Chałup, dobry wybór dla początkującego ?? , ponieważ się waham, między Akademia Chałupy 3, a FunSurf, jadę w ms. Czerwiec - Lipiec

Wróć do „Pierwsze Kroki”