Ziomek. pisze:przemass pisze:
Kasia, kursantka innej szkoły - z roku 2004- po tzw. "kursie" od tamtego czasu nie stanęła na deskę, wróciła do WS...
ZMARNOWANY TALENT![]()
Ziomek. pisze:o czym ty piszesz chłopaczku?![]()
Po pierwsze - nie jestem Twoim chłopaczkiem ptysiu...
Ziomek. pisze:wiesz JAKIE latawce były w 2004?
po drugie - wiem, pierwszy latawiec miałem z 2001 roku, kupiony w 2003, jeśli nie pamiętasz tego...
Ziomek. pisze:SKĄD masz to wiedzieć.. słowa kite dobrze wtedy nie znałeś
Po trzecie - znałem, ale po to nie Twoja sprawa a ponadto wiesz o tym tyle co nic.
Ziomek. pisze:to Ci odpowiem: TRUDNIEJSZE nieco niż obecnie
Nie pytałem...
Ziomek. pisze:ponadto jeśli kursant/ka był/a przykładowo w lipcowym tygodniu
kiedy jak wiemy "zdarza się" nieco mniej wiatru niż np TERAZ w maju/czerwcu
to chyba dość zrozumiałe, że mniej się nauczyła
Być może....
Ziomek. pisze:co chcesz osiągnąć tanimi tekstami o "zmarnowanym talencie" ?
NIC - a co TY chcesz osiągnąć tą odpowiedzią nie wnoszącą jak zwykle nic do tematu ? Wystarczający "poziom" dyskusji ze mną osiągnąłeś już dawno, rozpoczynając sezon...Czy napisałem że była U CIEBIE kursantką ? Czy napisałem że była u kogokolwiek, albo czy KOGOKOLWIEK obarczyłem winą za to?
JEDYNĄ osobę którą obarczam winą jest instruktor, który puścił ją na wodę na 11m latawcu kiedy inni pływali na 9m i przypiął ją do siebie liszem "dla bezpieczeństwa"

Doskonale wiem, jaki był WTEDY poziom szkolenia ( nie zwalałbym WSZYSTKIEGO na latawce

Z JAKIEJ szkoły była - wiem, nie napiszę, choć pewnie niektórzy nie mieliby oporów, zresztą od tej samej szkoły się w tym sezonie "odbiła" również...
Napiszę tylko prawdę - NIE TWOJEJ, poza tym trochę dystansu i więcej luzu życzę.
Co do samego talentu - nie wypowiadałbym się gdybym nie widział. Moim zdaniem ma podobny talent jak inna Kasia, znana nam, tylko że ta druga akurat zaczęła pływać. Wybacz, ale nie chce mi się dalej gadać