Kacper 20 pisze:Witam mam pytanie do zaawansowanych. zamierzam zaczac kitesurfing i chcialbym zeby mi ktos doradzil jakej wielkosci deske i latawiec kupic,moja waga to okolo 100kg i okolo 198cm wzrostu chcialbym zeby to byl sprzet na ktorym poplywam troche dluzej niez jeden sezon czyli cos dla poczatkujacy a jednoczesnie dla srednio zaawansowanych. Za pomoc z gory dziekuje
shadow82 pisze:... W moim rodzinnym pucku oglądałem często ludzi śmigających po wodzie...
Kacper 20 pisze:...jakej wielkosci deske i latawiec kupic,moja waga to okolo 100kg i okolo 198cm wzrostu chcialbym zeby to byl sprzet na ktorym poplywam troche dluzej niez jeden sezon czyli cos dla poczatkujacy a jednoczesnie dla srednio zaawansowanych...
Ziomek. pisze:docelowo około 135 cm dł - i około 40-42 szer
pozdro
zielwandam pisze:shadow82 pisze:... W moim rodzinnym pucku oglądałem często ludzi śmigających po wodzie...
Jak bedziesz na dluzej w rodzinnych stronach to przejzyj watek dla tych z trojmiasta i okolic w dziale kto gdzie kiedy...
Napewno bedziemy sie gdzies ustawiac i w miare mozliwosci pomozemy...
Jest nas paru w Pucku co sie tym zajmuje i sluzymy pomoca na miare wlasnych mozliwosci...
Pozdro
boxer_89 pisze:Witam właśnie chce kupić sobie sprzęt ale niemam zielonego pojęcia na ten temat prosze was o pomoc.Mam 185cm wzrostu waże zaledwie 67kg chce pływać nad morzem a dokładnie(Rewa).Z góry wielkie dzięki.
zooyork pisze:To pozwolcie ze i ja poprosze o pomoc.
koncze niedlugo kurs 1 + 2 IKO i oczywiscie rozgladam sie za sprzetem.
Widze ze polecacie tu kity rzedu 12-14m.
Mi natomiast polecili kupic Switchblada 2007 10m - co o tym myslicie?
Waze 85 przy 186 cm.
Zamierzam plywac nad Polskim morzem i ew. zalewie szczecinskim lub jeziorach. Bede wdzieczny za odpowiedz co do kita i ew. za pomoc przy wyborze deski. pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości