a ta 15 to moze uzyjesz z 5% calego czasu a tanio wyjdzie na pewno drogo

pkudel4 pisze:heja,
dopiero zaczynam, co myslicie kombinacji dla poczatkujacego - waga 86kg, 190cm, rrd vision 12m, placebo 43?
pozdr
mandaro pisze:pkudel4 pisze:heja,
dopiero zaczynam, co myslicie kombinacji dla poczatkujacego - waga 86kg, 190cm, rrd vision 12m, placebo 43?
pozdr
Idealnie.
pkudel4 pisze:mandaro pisze:pkudel4 pisze:heja,
pozdr
Idealnie.
hej, jeszcze jedno pytanko - rrd ma teraz dwa bary v3 i v4 (v4 z metalowym "swivel" nie wiem jak to po polsku sie nazywa - http://vimeo.com/34387820 - ze niby linki automatycznie sie odkrecaja) - jako poczatkujacy raczej nie bede loopow trzaskal - wiec nie wiem czy ma to sens - a ludzie mowili ze jak w plywasz w malej zatoczce gdzie rybacy lodki parkuja to ten swivel przeszkadza i zachacza o bojki - jak spadnie skrzydelko)
Czy ktos ma jakies opinie odnosnie v3 or v4 dla poczatkujacego?
pozdr
przemass pisze:Ludzie nie mieli racji. Krętlik przydaje się bardzo bo zaraz nauczysz się pływać, a jak nauczysz się pływać, to będziesz również ostrzył a stąd już niedaleko do pierwszych skoków i skoków z rotacjami - czyli całkiem niedługo krętlik będzie Ci odkręcał linkiDziwi trochę to, że ktoś jeszcze produkuje bary bez krętlika...
Pomijam już fakt że w małej zatoczce gdzie rybacy łódki parkują nie powinieneś za bardzo pływać na początku![]()
pzdr
Nomercy pisze:si-szejpy sobie odpusc.
a ta 15 to moze uzyjesz z 5% calego czasu a tanio wyjdzie na pewno drogo![]()
![]()
jumper42 pisze:Nomercy pisze:si-szejpy sobie odpusc.
a ta 15 to moze uzyjesz z 5% calego czasu a tanio wyjdzie na pewno drogo![]()
![]()
No właśnie nie wiem czy te Flexifoil firestorm to c-schape ? nigdzie opisu nie znalazłem. Da się na tym uczyć ?? Czy wszyscy tylko na bow ach śmigają ??
jedi1 pisze: Możesz spokojnie założyć, że jeśli latawiec ma 5 linek i nie jest firmy North to nie kupuj.
Ziomek. pisze:jedi1 pisze: Możesz spokojnie założyć, że jeśli latawiec ma 5 linek i nie jest firmy North to nie kupuj.
zaiste założenie tyleż oryginalne co bzdurne z całym szacunkiem do autora![]()
nie jestem zwolennikiem piątej - choć aktualnie na takiej pływam, ale znam kilkanaście GENIALNYCH latawców na piątej lince - z C Razorem na czele
pzdr
Ziomek. pisze:jedi1 pisze: Możesz spokojnie założyć, że jeśli latawiec ma 5 linek i nie jest firmy North to nie kupuj.
nie jestem zwolennikiem piątej - choć aktualnie na takiej pływam, ale znam kilkanaście GENIALNYCH latawców na piątej lince - z C Razorem na czele
pzdr
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości