fryz pisze: to zawezylo moje poszukiwania do kilku,
ta cabrinha jest z 2004 roku... możesz trafić dużo lepiej w tej cenie

fryz pisze: to zawezylo moje poszukiwania do kilku,
cwiras pisze:183 cm wzrostu i 75 kg wagi
Naish Cult vs Ozone Sport vs North Rebel.
Ziomek. pisze:cwiras pisze:183 cm wzrostu i 75 kg wagi
z tych trzech to SPort 11m2
pozdro
ps: mamy takowgo '08 w git cenie
Mikee pisze:a ja mam pytanko ,bo mam dechę 555 135/40 i przymierzam się do następnej tylko zastanawiam się nad rozmiarem 120 lub 125 też nobila ,ważę 80kg i nie wiem czy np 120 nie byłaby za mała gdybym chciał popływać przy słabszym wietrze ?
esworth pisze:Witam, jestem świeżo po iko1 i 2, zastanawiam się nad dobraniem jakiegoś fajnego latawca dla siebie (100kg i 190cm) Byłby to narazie jedyny mój latawiec głównie na polskie warunki. Najchętniej wziąłbym coś z oferty Northa, tylko że w ich opisach co do latawców trudno wywnioskować czy dałoby rade opanować takiemu początkującemu któryś z ich latawców. Może polecili byście latawiec innej firmy szczególnie warty uwagi? Z góry dzięki
cwiras pisze:Ziomek. pisze:cwiras pisze:183 cm wzrostu i 75 kg wagi
z tych trzech to SPort 11m2
pozdro
ps: mamy takowgo '08 w git cenie
a daloby rade go na Wake'u przetestowac przed zakupem?
GURU 10.5 pisze:.jeśli to ma być Northto Rebel jest u nich modelem najbardziej wszechstronnym , ale byłoby nieźle abyś przed zakupem się na nim przepłynął , ....jest dość specyficzny w sterowaniu
Ziomek. pisze:
nie bójmy się nazywać rzeczy po imieniu:
jest bardzo ciężki na barze![]()
![]()
podro
GURU 10.5 pisze:..dlatego delikatnie zwróciłem uwagę aby sie przepłynąć , ale daleki jestem od "bawienia" sie w wyrocznię, której wyroki są niepodważalne i jedynie słuszne
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości