Szuwar pisze:Ciasno zapięte rzepy na nogawkach...
Albo shortleg pozostaje
targetti pisze:No tak... ale czy w innych piankach też występuje takie zjawisko ?
Wydaje mi się, że zarówno NPX , O'neill, Mystic oraz Ascan są to pianki na równie wysokim poziomie.
Pinio pisze:Gruba gleba na kajcie woda zawsze wejdzie nie ma huka
to są takie sytuacje, że nic nie ma szans![]()
![]()
targetti pisze:Witam
Czy jak pływacie to wlewa wam się woda w nogawki tak, że tworzą się w nogawkach balony z wodą ? I nie jest to woda która wlewa się przez kołnierza i zamek na plecach po czym leci do nogawek.
Po prostu gdy pływam, przy mocniejszym chlapnięciu woda wciska się przez "przez kostki" i zostaje już w nogawkach. Pływa się z balonami wody w łydkach :/ Nie jest do komfortowe pływanie...
onzo pisze:targetti pisze:Witam
Czy jak pływacie to wlewa wam się woda w nogawki tak, że tworzą się w nogawkach balony z wodą ? I nie jest to woda która wlewa się przez kołnierza i zamek na plecach po czym leci do nogawek.
Po prostu gdy pływam, przy mocniejszym chlapnięciu woda wciska się przez "przez kostki" i zostaje już w nogawkach. Pływa się z balonami wody w łydkach :/ Nie jest do komfortowe pływanie...
Właśnie nabyłem billabonga 5/4/3, który po prostu leżał lepiej od psycho i odkryłem ten problem bo nie ma ściągaczy w nogawkach. Jak pływam to nogi wygląają jak w Michelinie, a po pływaniu mam gratisowe płukanie stópMuszę sobie nabyć takie taśmy z rzepem chyba.
W psycho z tego co pamiętam też nie ma ściagaczy...
A tak w ogóle to pianeczka super ciepła i potwierdzam super rozciągliwy neopren to klasa - jak ktoś nie miał na sobie do tej pory to nie wie jaki to komfort pływania i skoków
targetti pisze:onzo pisze:targetti pisze:Witam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości