AIRUSH 12

Forum dla początkujących
chris34

Post29 cze 2009, 13:20

Dostalem kite od znajomego AIRUSH 12 tak wiec nie mam zielonego pojecia na ten temat.Po pracy poszedlem do parku go puscic.pierwsze co zrobilem to go nadmuchalem podczepilem linki do niego i plecial w gore po czym sie odwrocil i lecial w dol.Poscilem go jeszcze raz i to samo odwrocil sie i polecial na ziemie .Mam pytanie czy to jest wina kite czy musze linki
jakos dopasowac co do dlugosci.Czy jakies inne wskazowki moze i ktos udzielic.

Awatar użytkownika
Tukan
Kontaktowanie:

Post29 cze 2009, 14:32

Hm generalnie nie polecam puszczania kajta bez doswiadczenia. Kursik jakis by sie zdal. A co do tego opadania ;p;p;p puszczanie kajta w PARKu ... hahaha drzewo na drzewie , trudno o dziure w wietrze w takiej sytuacji ;p;p

Awatar użytkownika
ted
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post29 cze 2009, 22:40

Prowokacja jak nic... też mnie czasami korci założyć nowe konto, sfotografować jakieś bajoro i zadać kilka pytań w stylu jaki kajt kupić żeby na nim popływać. Jak najtaniej i jak najszybciej, bo kursy są dla dziewczynek, a ja pływałem kiedyś na optymiście i ogarniam wiatry :D

jeżeli to jednak nie prowokacja, to koledze proponuję znaleźć kolegę, który mu pokaże co i jak.

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post30 cze 2009, 11:37

chris34 pisze:...go nadmuchalem podczepilem linki do niego i plecial w gore po czym sie odwrocil i lecial w dol.Poscilem go jeszcze raz i to samo odwrocil sie i polecial na ziemie .

...może przyciągasz jedną z końcówek baru do siebie :lol:

Weź chłopie jakiegoś kolegę, który już ogarnia temat, to ci wszystko sprawdzi i wyjaśni przynajmniej podstawy, póki jeszcze masz wszystkie kości całe!!!
Pozdrawiam!!!

Wróć do „Pierwsze Kroki”