Kupić teraz, czy za tydzień?

Forum dla początkujących
kordi666

Post13 sie 2009, 21:32

Sprawa wygląda tak ... właśnie mi się zaczął 2 tygodniowy urlop. Skończyłem IKO 2 i chcę jechać na hel dalej się uczyć pływać. Nie mam jednak, sprzętu :) i tu moje pytanie .... Jak myślicie, co lepiej zrobić? Na Szybko w domu skompletować sprzęt i pojechać (zajmie mi to pewnie parę dni)... czy może pojechać na hel i szukać na miejscu, szczególnie, że to już końcówka sezonu i powinny się zacząć wyprzedaże?

Awatar użytkownika
Lukas
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post13 sie 2009, 22:01

hm.. ja osobiście wybrałbym się na Hel.
Wyprzedaże powoli się zaczynają :)

pzdr

Awatar użytkownika
ted
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post14 sie 2009, 08:32

ale w czym problem?
przecież i tak kupowałbyś z netu, więc jedziesz na hel, w dzień się rozglądasz, gadasz, dogadujesz, a wieczorem lejesz rudą, siadasz w przyczepce i porównujesz to co zobaczyłeś z tym co masz w necie.

Nie marnuj urlopu!!!!!!

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post14 sie 2009, 12:15

kordi666 pisze:..czy może pojechać na hel i szukać na miejscu, szczególnie, że to już końcówka sezonu i powinny się zacząć wyprzedaże?

zapraszamy na Półwysep :idea:

mamy w WAKE.PL sporo nowych i UŻYWANYCH kajtów BESTa 2009 już :idea:

deski również :idea: nowe i używane

pzdr

kordi666

Post14 sie 2009, 13:01

ted pisze:ale w czym problem?
przecież i tak kupowałbyś z netu, więc jedziesz na hel, w dzień się rozglądasz, gadasz, dogadujesz, a wieczorem lejesz rudą, siadasz w przyczepce i porównujesz to co zobaczyłeś z tym co masz w necie.

Nie marnuj urlopu!!!!!!

WTF? Może nie jestem jeszcze wtajemniczony w Kite'owe klimaty.... co do ch....y oznacza "lejesz rudą"? :)

Zas co do reszty .... Widzisz sęk w tym, że ja tak czy siak nie wyjade przez najbliższe kilka dni ... tylko w połowie tygodnia. Więc albo kupuje w necie teraz... albo kupuje na helu na miejscu. Albo rybki albo akwarium.

A urlopu miałem już w tym roku ponad miesiąc :), bo firma kryzysowo mnie wysłała na "częściowo płatny", co mi zajebiście odpowiadało!... i możesz wierzyć że urlopu nie marnowałem :D

P.S. :)

Wake ... nie jestem przekonany, że chciałbym kupić poszkoleniowy sprzęt, chyba że w naprawdę okazyjnej cenie. Obserwowałem z drugiego kempingu, co wasi kursanci potrafią z latawcem zrobić ;P.

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post14 sie 2009, 13:04

kordi666 pisze:WTF? Może nie jestem jeszcze wtajemniczony w Kite'owe klimaty.... co do ch....y oznacza "lejesz rudą"? :)

ojejku staaary - przecież Ted wyraźnie napisał, że chodzi o burą wodę na myszach... :D

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post14 sie 2009, 13:07

kordi666 pisze:

P.S. :)

Wake ... nie jestem przekonany, że chciałbym kupić poszkoleniowy sprzęt, chyba że w naprawdę okazyjnej cenie. Obserwowałem z drugiego kempingu, co wasi kursanci potrafią z latawcem zrobić ;P.

..chyba nic więcej, niż kursanci INNYCH szkoł? :idea:

ale no problem - mamy i NOWYCH kajtów do wyboru do koloru

podobnie jak nowych aut stoi w salonach
a i tak ogromna większość kupuje w komisach , często pofirmowe..

każdy ma wybór.. zawsze..

pzdr

Wróć do „Pierwsze Kroki”