r.plgrant1 pisze:j.w. : wiecie może czy jakas szkółka z terenu 3city,półwysep itp. rozpoczyna kursy na poczatku kwietnia jezeli jest odpowiednia pogoda?
FilipN pisze:pływałem na początku kwietnia dwa lata z rzędu i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie w takich warunkach skutecznego szkolenia. No chyba, że i instruktor i kursant będą mieli suchacze. Choć i tak bodydragi i starty z wody przy temperaturze wody 4-5*C.... słabo...
Ziomek. pisze:..dlatego WAKE.PL w Polsce startuje POD KONIEC kwietnia - w tym sezonie 28go :], zaraz po powrocie z Egiptu
a i to zdarza się , że początek maja w PL też nie rozpieszcza, jak wiemy z doświadczenia wielu lat
mimo to mam nadzieję że się pojawisz?
pzdr
FilipN pisze:Ziomek. pisze:
Będę na Ciebie czekał od 25.04
Ziomek. pisze:FilipN pisze:pływałem na początku kwietnia dwa lata z rzędu i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie w takich warunkach skutecznego szkolenia. No chyba, że i instruktor i kursant będą mieli suchacze. Choć i tak bodydragi i starty z wody przy temperaturze wody 4-5*C.... słabo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości