s0828 pisze: Możliwe, że teraz ktoś ze służb ratownictwa morskiego ryzykuje życie szukając go.
s0828 pisze:Boli mnie, bo przeczytałem że popłynął bez ubezpieczenia, bez obstawy motorówki. Możliwe, że teraz ktoś ze służb ratownictwa morskiego ryzykuje życie szukając go.
s0828 pisze:Boli mnie, bo przeczytałem że popłynął bez ubezpieczenia, bez obstawy motorówki. Możliwe, że teraz ktoś ze służb ratownictwa morskiego ryzykuje życie szukając go.
teoysta pisze:Szkoda ze Ci wszyscy, przez których nie nadążam z odświeżaniem strony żeby czytać najnowsze posty, nie lamentowali podobnie nad losem naszego kolegi 14stego stycznia.
andrzejwodejszo pisze:teoysta pisze:Szkoda ze Ci wszyscy, przez których nie nadążam z odświeżaniem strony żeby czytać najnowsze posty, nie lamentowali podobnie nad losem naszego kolegi 14stego stycznia.
Wojtek był bliżej brzegu
teoysta pisze:Szkoda ze Ci wszyscy, przez których nie nadążam z odświeżaniem strony żeby czytać najnowsze posty, nie lamentowali podobnie nad losem naszego kolegi 14stego stycznia.
teoysta pisze:andrzejwodejszo pisze:teoysta pisze:Szkoda ze Ci wszyscy, przez których nie nadążam z odświeżaniem strony żeby czytać najnowsze posty, nie lamentowali podobnie nad losem naszego kolegi 14stego stycznia.
Wojtek był bliżej brzegu
Taaa.. I do tego nie miał pięknej opalenizny, kolorowych ciuszków i nie udzielał wywiadów dla TVP...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości