gredy pisze:Ostatnio i ja polatałem, na moje oko ze 20.32cm byłoTylko co do stylu nie jestem pewien czy godnie to zrobiłem, ktoś postronny musiał by ocenić
Polecacie kogoś??
Jest tylko jedna osoba godna do oceny stylu i ona wystawia certyfikaty
gredy pisze:Ostatnio i ja polatałem, na moje oko ze 20.32cm byłoTylko co do stylu nie jestem pewien czy godnie to zrobiłem, ktoś postronny musiał by ocenić
Polecacie kogoś??
Mikolpa pisze:Na szuwarach taki warun zdaża się może raz w roku i zazwyczaj jest wtedy hardcorowo. Szkwały i kartoflisko.
Choć ostatnio też polatałemna mój gust też tak po 20m jak nic
tylko piq po aktualizacji oprogramowania jakoś sam się podczas sesji wyłączył i nic nie zmierzył
BraCuru pisze:czy wszystko co napisze bierzesz na serio? trochę chili nie zaszkodzi![]()
Powiedz mi lepiej czy wy latacie po 15 sekund po szuwarach? Wg mnie to jest duzo trudniejsze niż 15m w górę.
Mikolpa pisze:No ja to raczej takich 15s to nie pokażę bo maks zmierzony mam 7s na 9m Nagranych kilka po 6s na 12 i 14m
Mikolpa pisze:BraCuru moim zdaniem przesadziłeś wtedy z tymi komentarzami unoszenia deski. Moim zdaniem trochę Cię poniosło..
BraCuru pisze:Koniu pokazał filmik sto lat temu jak latał około 11s
BraCuru pisze:Mikolpa pisze:BraCuru moim zdaniem przesadziłeś wtedy z tymi komentarzami unoszenia deski. Moim zdaniem trochę Cię poniosło..
Wielu tak uważa, że przegiąłem wtedy pałę i mnie poniosło ale nie zmieni to faktu, że dla mnie stylówa skoku jest ważniejsza niż wygibasy podrasowujące wynik.
BraCuru pisze:Tylko czemu muszę czekać już drugi miesiąc na moje WOO2 ?!?! Pytam czemu?
Mikolpa pisze:Do góry nogami i głową w dół na 14m nie jest stylowe?
Zobacz na filmiki z zawodów jak biją rekordy. Kręcą mega loopa i obracają się do góry nogami, był tu filmik. Robią to bo chcą wycisnąć każdy centymet i zwiększyć atrakcyjność skoku.
Co ma mieć więcej woo2?
apek pisze:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości