21.11.2015 -HAMATA-7 dni/14 dni-Jovi Travel- cena 2179zł/os*

Oferty wycieczek, podróże, last minute, bilety lotnicze, etc.
Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post26 sie 2011, 00:56

Nivea pisze:W terminach 7.05 i 18.06 były przesunięcia o dzień w powrotach,spowodowane z winy przwoźnika,a Alfa Star,zapewnił przy pierwszej grupie nocleg w Azurze ,przy drugim terminie tez dali nocleg,ale w innym hotelu
Piotr było napisac reklamacje jak byłeś taki nie zadowolony i więcej z tym biurem nie jeździć!

Tłumaczyłam Tobie we wcześniejszych postach -dlatego zmienili 2 krotnie PRZEWOŹNIKA!,zeby nie było takich incydentów!
pzdr

oj nie dogadamy się chyba... nie ujmuj się honorem i nie broń Alfastar-u ; pierwszy termin i dodatkowy nocleg w Azur na duży plus, drugi niestety wtopa na koniec, ale z obu wyjazdów byłem mega zadowolony co z reszta podkreślałem w postach na forum (z organizacji Jovi także, bo do Was nic nie mam przecież), ale nie toleruję oszustwa (z premedytacją) a właśnie postępowanie rezydenta w porozumieniu z Organizatorem tym właśnie było. Mogli się postarać o lepszy hotel na tych kilka godzin a nie świadomie wrzucać nas do tej nory na koniec. I tylko podkreślę co zasłyszałem od innych turystów, Shoni to tzw. przechowalnia na wypadek takich właśnie okoliczności, na którego utrzymanie zrzuca się kilku Turoperatorów, o ten hotel widmo nikt nie dba bo jest "jednorazowy", w pokojach warstwa pyłu i totalny syf jeśli tak mogę to ująć... tam nawet kuchnia jest nieczynna bo prowiant zwożą z innych hoteli jak się jakaś ekipa turystów pojawi - jednym to pasuje a innym nie.
jeżdżę w ramach imprez organizowanych przez Jovi a nie Alfastar, jeśli byłoby odwrotnie to z pewnością dochodziłbym swoich praw na drodze reklamacji, z pełną dokumentacją fotograficzną włącznie.
nie jest dla mnie aż tak istotne te kilka stów na + czy -, dla mnie liczy się przede wszystkim solidność i uczciwe podejście do Klienta, bo sam reprezentuję takie właśnie zależności - a z Alfastar niestety taką wisienką na torcie zakończył się poprzedni wyjazd.
już mówiłem, jeśli faktycznie nie masz żadnej możliwości wpływu czy negocjacji z Organizatorem zawczasu (to nie żadne spekulacje), to trudno - nie zmienia to faktu, że i tak z chęcią tam pojadę...

peace.

Awatar użytkownika
march_in
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post26 sie 2011, 01:02

Joanno troszke ostro.
Dlaczego sie dziwisz ze ludzie chca znac szczegoly?
Jaka jest ta "propozycja" wykupu AI ostatniego dnia? Jak sie kupuje wczasy AI to zazwyczaj jest to tak zorganizowane ze masz do konca jedzenie a nie praktycznie caly dzien zostawiony. AI to ma byc "full opcja" a nie jakies dziadostwo ze operator oszczedza na pol dniowym jedzeniu.

Nivea
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post26 sie 2011, 01:18

March nie ostro,ale nie wiem jak mogę Wam to jeszcze wytłumaczyć??
Wszystkim klientom podaje rzetelne informacje,

Przy wszystkich grupach jakie mieliśmy w tym hotelu,był jeden incydent z dodatkowym noclegiem w innym hotelu o którym pisze Piotr- i nie bronię Alfa Staru,ale wiem,że zrobili wszystko,żeby zabezpieczyć klientów,aby mieli nocleg,po tym jak przewoźnik zgłosił awarie maszyny.

Nie masz racji jak wykupujesz wczasy to masz all do końca doby hotelowej,a w umowie masz napisane,że wykwaterowanie o godz.12 czyli all kończy się o 12 .Jak otrzymam info podam cenę za wykupienie all
Ostatnio zmieniony 30 sie 2011, 01:10 przez Nivea, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Mondy
Deska: *** NOBILE ***
Latawiec: OZONE, NOBILE
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post26 sie 2011, 14:37

Nivea pisze:March nie ostro,ale nie wiem jak mogę Wam to jeszcze wytłumaczyć??

Szukam takiego emotikona z pokazaniem GOŁEJ DUPY!

ps. dobrowolnie poddaje się karze. Wiem, że to było takie, i takie, i takie.

Awatar użytkownika
intubia
Deska: North X-ride
Latawiec: Ozone Catalyst

Post27 sie 2011, 11:47

Czy w takim razie tego ostatniego dnia jedziemy na spot???

Awatar użytkownika
color1

Post27 sie 2011, 15:06

tego nikt nie wie, wszystko okaże się (w miarę możliwości) na miejscu...

Nivea

Post29 sie 2011, 10:11

Intubia -odpowiedziłam już w mailu.
Pozdr.J

Awatar użytkownika
march_in
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post29 sie 2011, 12:26

Nivea pisze:Intubia -odpowiedziłam już w mailu.
Pozdr.J

a nie mozna do szerszej wiadomosci?

Slawek-Kopiec
Deska: Su-2 Custom.Airush Livewire
Latawiec: Airush Varial X
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post29 sie 2011, 12:29

intubia pisze:Czy w takim razie tego ostatniego dnia jedziemy na spot???

Tez chetnie bym sie dowiedzial o tej mozliwosci.Fajnie by bylo posmigac jeszcze ostatni dzien :)

Nivea

Post29 sie 2011, 20:12

march_in pisze:
Nivea pisze:Intubia -odpowiedziłam już w mailu.
Pozdr.J

a nie mozna do szerszej wiadomosci?

Pewnie,że można.Jak dotąd wszyscy uczestnicy kajtowali do końca. :D

Awatar użytkownika
intubia
Deska: North X-ride
Latawiec: Ozone Catalyst

Post31 sie 2011, 21:32

7 dni na spocie w takim razie - pięknie :D :D :D

Awatar użytkownika
Woo
Deska: Nobile
Latawiec: Slingshot (x2)

Post01 wrz 2011, 18:07

Nivea pisze:Z internetm jest problem,w hotelu w recepcji - 1 komputer-odpłatnie ,na spocie słabo działa net.
Można kupić kartę egipska w sklepie na terenie hotelu.
pzdr J

Można coś więcej w tym temacie? Karta oznacza SIMa? Ktoś wie jakie są koszta transferu?

Czy może jest coś takiego jak w El Gounie, że jest WiFi tylko płatnę kartą kredytową za kod na ileś dni?

Pozdrawiam,
Woo

Awatar użytkownika
color1

Post01 wrz 2011, 18:22

W hotelu net jest za 1 eur 15 min lub 2 eur za 30 min (na ich kompie albo na Twoim laptopie do którego podłączasz 'dongla'), i jakoś tam dalej...
Karta oznacza SIM-a i przypuszczam, że jest to tylko starter który można doładować.
A więcej info (przypuszczam że aktualne) na temat internetu w Egipcie tutaj:
http://blog.lukers.pl/2010/07/26/egipt-tani-internet-w-komorce/

Slawek-Kopiec
Deska: Su-2 Custom.Airush Livewire
Latawiec: Airush Varial X
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post01 wrz 2011, 18:46

intubia pisze:7 dni na spocie w takim razie - pięknie :D :D :D

NIektorzy 14 :)

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post01 wrz 2011, 19:59

Ok to jeśli ktoś wie to mam pytanie - czy mamy jakiekolwiek potwierdzenie, że będziemy w tym samym hotelu do samego końca (ja akurat jadę 02.10-10.10) czy będą próbowali nas przekwaterować? Czy Jovi podało w końcu jakąś informację na temat ceny AI na ten jeden dzień? Sorry, ale pytanie jest proste - odpowiedź też powinna być prosta. Wystarczy, że operator zadzwoni do hotelu i w końcu to ustali i potwierdzi. Jak na razie z pisma od Alfastaru dowiedzieliśmy się, że wylot jest dzień później, bo zmienili czarter, pozostałe warunki są bez zmian - rozumiem więc, że nikt mi nie będzie robił koło d... ostatniego dnia z przenoszeniem mnie do innego hotelu.
Co do rzetelności to nie ma firmy, która nie zaliczyłaby wpadki - wydaje mi się, że po części wynika to z braku chęci, po części z tego, że w Egipcie z hotelami wszystko jest możliwe, a po części, że rzeczywiście czartery zmieniają się bardzo dynamicznie i wszystko może się przytrafić. Na przyszłość wszystkim proponuję od razu reklamować to do rezydenta czy chce czy nie - musi reklamację przyjąć.
My za zeszły rok odzyskaliśmy kasę za część dnia w innej firmie. Transfer, który miał trwać max 1h zajął ponad 5h bez jedzenia i picia. Kasy z tego dużo nie było, ale przynajmniej satysfakcja, że operator przynajmniej zapłacił za to, że zrobił nas w ch....

Druga sprawa: Jadę jak pisałem 02.10-10.10. Czy ktoś będzie miał w quiverze miejsce na jedną dechę? Dorzucę się do kosztów ;) W razie czego dajcie znać na priv. Jedna decha 132x41 - nic więcej - reszta mi się zmieści.

Wróć do „Oferty Biur Podróży”