Tzn. biuro zwraca kasę za wyjazd jak nie wieje.!!!!!

No doooobra. To tylko taki żart był.
Nivea pisze:Pierwszy raz słysze o takich cenach za wake w kitevillage!
Co do wypożyczenia sprzętu każda baza na świecie ma swoj cennik-chyba normalne,że nie wypozyczają za darmo sprzetu wartego kilka tysięcy...
Jeżeli ktoś chciał pływać1 h,mogl skorzystać z naszych latawek zostawionych na testy.
Ja jako przedstawiciel biura podrózy,szkółki,mogę tylko potwierdzić, że jest to najlepsze wiatrowo miejsce w Egipcie .
Gdyby bylo inaczej nie byłoby tylu chętnych na wyjazdy do Hamaty
Nivea pisze:Pierwszy raz słysze o takich cenach za wake w kitevillage!
Nivea pisze:Co do wypożyczenia sprzętu każda baza na świecie ma swoj cennik-chyba normalne,że nie wypozyczają za darmo sprzetu wartego kilka tysięcy...
Nivea pisze:Jeżeli ktoś chciał pływać1 h,mogl skorzystać z naszych latawek zostawionych na testy.
Nivea pisze:Co do pogody,prognozy-chyba nikt na to nie ma wpływu,rzeczywiscie pechowy tydzień mieliście...
wczoraj i dziś pada deszcz w Hamacie,brak pradu,i zalana baza i camp...
Nivea pisze:Trafił Wam się poprostu slabszy tydzień.
Lussik | EASY Surf Center pisze:Ja jako przedstawiciel biura podrózy,szkółki,mogę tylko potwierdzić, że jest to najlepsze wiatrowo miejsce w Egipcie .
ooo to ciekawe stwierdzenie![]()
Rozumiem że Jovi Pro ma stacje meteo w każdym miejscu w Egipcie i dane z kilku(nastu) lat i w ten oto sposób Hamata stała się numerem 1 w rankingu ?Gdyby bylo inaczej nie byłoby tylu chętnych na wyjazdy do Hamaty
Zgodnie z tą teorią Półwysep Helski statystykami powinien dorównać Brazylii
Pozdr
Lussik
Nivea pisze:Lussik | EASY Surf Center pisze:Ja jako przedstawiciel biura podrózy,szkółki,mogę tylko potwierdzić, że jest to najlepsze wiatrowo miejsce w Egipcie .
ooo to ciekawe stwierdzenie![]()
Rozumiem że Jovi Pro ma stacje meteo w każdym miejscu w Egipcie i dane z kilku(nastu) lat i w ten oto sposób Hamata stała się numerem 1 w rankingu ?Gdyby bylo inaczej nie byłoby tylu chętnych na wyjazdy do Hamaty
Zgodnie z tą teorią Półwysep Helski statystykami powinien dorównać Brazylii
Pozdr
Lussik
Lussik ja pisze na podstawie swojego biura,naszej szkólki i szkólek ktore lataja do Hamaty (kilkanaście z Plw),tak składa sie ze jest numer 1 w Egipcie,czy Tobie sie podoba to stwierdzenie czy nieto nie jest moja ocena
Wybierz się choć raz i oceń sam,bo ogłaszasz Hamate,a jeszcze tam nie byłes .
To co pisze o Hamcie,o ilości kajciarzy tam jeżdzacych to nie teoria a fakty
A stacje meteomamy taka jak Ty rowniez w El Gounie,wprawdzie nie w RSZ-a w sąsiedniej bazie
![]()
Zreszta instruktorzy egipscy RSZ byli teraz w Hamacie podczas naszych grup,wiec sami troche opowiedzieć jak bylo
Poza tym mam grupy w kitepower i surmotion-wiec na bieżąco informacje zarowno od bazy jak i klientów.
Co do Brazylii - wiatr pewny,ale cenowo nie dla każdego dostepny w porównaniu z wyjazdem do El Gouny czy Hamaty,
co wiecej takie wyjazdy wiadomo jaki touroperator organizuje,a Brazylia....w sumie ryzko wyłącznie klienta,ze chce leciec z biurem agencyjnym lub szkolka,która takiego wyjazdu w swietle prawa nie moze organizować,bo nie ma koncesji.
pzdr J
kominluk pisze:Nivea pisze:Pierwszy raz słysze o takich cenach za wake w kitevillage!
Dokładnie 100 Euro za 1h na swojej desce.Nivea pisze:Co do wypożyczenia sprzętu każda baza na świecie ma swoj cennik-chyba normalne,że nie wypozyczają za darmo sprzetu wartego kilka tysięcy...
60 Euro za dzień + ubezpieczenie. Przy czym "dzień" to zazwyczaj 2-3h wiatru 9-12 węzłów.Nivea pisze:Jeżeli ktoś chciał pływać1 h,mogl skorzystać z naszych latawek zostawionych na testy.
To prawda można przetestować sprzęt przez 1h. Informację taką otrzymaliśmy 2 dni temu przez forum dzięki Pani Joannie za co jesteśmy wdzięczni.
Niestety w bazie bez zapytania o taką możliwość się tego nie dowiecie.Nivea pisze:Co do pogody,prognozy-chyba nikt na to nie ma wpływu,rzeczywiscie pechowy tydzień mieliście...
wczoraj i dziś pada deszcz w Hamacie,brak pradu,i zalana baza i camp...
Niby rzecz oczywista jednak Jovi jeszcze w 2011r. ją gwarantował mimo, iż wątek dotyczy roku 2012.Nivea pisze:Trafił Wam się poprostu slabszy tydzień.
Obecny niczym nie odbiega od wcześniejszego poza tym że zaczęło padać.
Podsumowując. Nie mam żalu do właściciela bazy o ceny, czy do biura o pogodę gwarancja której minęła w zeszłym roku. Oczekuję jedynie rzetelnej, prawdziwej i pełnej informacji.
Nivea pisze:co do stawek w bazie za wake nie zgodze sie-nie ma takich cen!!!
dzisiaj rozmawiałam z Klausem Gerhardem ,nie wiem skad Pan wział te cene!
Ja jako przedstawiciel biura podrózy,szkółki,mogę tylko potwierdzić, że jest to najlepsze wiatrowo miejsce w Egipcie .
Lussik ja pisze na podstawie swojego biura,naszej szkólki i szkólek ktore lataja do Hamaty (kilkanaście z Plw),tak składa sie ze jest numer 1 w Egipcie,czy Tobie sie podoba to stwierdzenie czy nie to nie jest moja ocena
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości