Tytuły ofert biur podróży według określonego szablonu

Oferty wycieczek, podróże, last minute, bilety lotnicze, etc.

Czy chcesz aby tytuły ofert musiały być według określonego szablonu?

nie, niech zostanie tak jak jest
3
9%
tak, chcę żeby były według szablonu
32
91%

Liczba głosów: 35

Awatar użytkownika
Leonid
Deska: 77 Yamay
Latawiec: Ozone C4, Catalyst
Postawił piwka: 4 razy

Post03 gru 2014, 00:52

Jesli by sie dało zrobic, taka tablicę z rosnącymi lub spadającymi cenami i do tego z prognozą pogody na tydzień do przodu, to podejrzewam że wszyscy marudzący byliby usatysfakcjonowani. Bo w sumie last minute to prognoza.

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post03 gru 2014, 09:06

Leonid pisze:Jesli by sie dało zrobic, taka tablicę z rosnącymi lub spadającymi cenami i do tego z prognozą pogody na tydzień do przodu, to podejrzewam że wszyscy marudzący byliby usatysfakcjonowani. Bo w sumie last minute to prognoza.

To jest myśl! Skrypt przeszukujący internet i wyświetlający oferty w kolejności jak bardzo jest atrakcyjna cena w stosunku do normalnej ceny za ten kierunek i siły wiatru :)

Awatar użytkownika
surfbabe
Deska: su2 custom
Latawiec: FX, nemesis
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 29 razy

Post04 gru 2014, 21:18

Leonid, Pablo, sprzedaliście teraz pomysł na apkę, a może zbilibyście na niej fortunę :idea: :!:

Awatar użytkownika
Leonid

Post06 gru 2014, 20:46

Jesli ktoś coś takiego napisze, to poprosze o darmowy VIP dostęp.

Lussik | EASY Surf Center
Deska: Nobile
Latawiec: Gaastra
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 27 razy

Post06 gru 2014, 22:07

Leonid to może napisz sam i daj nam wszystkim darmowy dostęp ;)

Awatar użytkownika
Leonid

Post07 gru 2014, 12:56

Gdybym umiał, dawno bym napisał. A na razie daję radę dzięki www.google.com Mają odpowiedź na najgłupsze pytania

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post17 gru 2014, 21:44

Pomysł na szablon czytelnej oferty wyjazdu w dziale oferty biur podróży wydaje mi się bardzo dobry. Myślę, czy najlepiej nie byłoby w ogóle (przynajmniej w tym dziale) wprowadzić limitu edycji pierwszego postu do 2-3 razy może, żeby ewentualnie dać szansę wprowadzić poprawki stylistyczne (niektórym bardzo potrzebne) , czy jakieś rzeczywiście istotne zmiany niekiedy niezależne od szkoły/biura, które post założyło. Sam jestem autorem niejednego tasiemca na tym forum, także w tym dziale, ale moim zdaniem w pewnym momencie jest to nieco karykaturalne i może być tak naprawdę dla czytelnika forum po prostu nieczytelne. Albo będzie się zastanawiał dlaczego przykładowy jogurttravel edytował post 66 razy? A są tacy artyści. Żeby się pochwalić swoimi dotychczasowymi zdjęciami/wyjazdami w tej branży można przecież zawsze podać linka do jakiegoś poprzedniego postu, albo strony www i tyle. A tutaj, niech będzie czytelna oferta konkretnego wyjazdu, tego który ma być, a nie który się odbył, czy odbyły.

pozdrawiam

stiv a

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post17 gru 2014, 22:53

stiv amoralny pisze:Pomysł na szablon czytelnej oferty wyjazdu w dziale oferty biur podróży wydaje mi się bardzo dobry. Myślę, czy najlepiej nie byłoby w ogóle (przynajmniej w tym dziale) wprowadzić limitu edycji pierwszego postu do 2-3 razy może, żeby ewentualnie dać szansę wprowadzić poprawki stylistyczne (niektórym bardzo potrzebne) , czy jakieś rzeczywiście istotne zmiany niekiedy niezależne od szkoły/biura, które post założyło. Sam jestem autorem niejednego tasiemca na tym forum, także w tym dziale, ale moim zdaniem w pewnym momencie jest to nieco karykaturalne i może być tak naprawdę dla czytelnika forum po prostu nieczytelne. Albo będzie się zastanawiał dlaczego przykładowy jogurttravel edytował post 66 razy? A są tacy artyści. Żeby się pochwalić swoimi dotychczasowymi zdjęciami/wyjazdami w tej branży można przecież zawsze podać linka do jakiegoś poprzedniego postu, albo strony www i tyle. A tutaj, niech będzie czytelna oferta konkretnego wyjazdu, tego który ma być, a nie który się odbył, czy odbyły.

pozdrawiam

stiv a

i tak poglądowo dla przykładu, zamiast ciągnąć tasiemca, zmieniać tytuł postu itd..., zakładam jeden czytelny wątek, na konkretny wyjazd. Mi zajęło to kilka minut. KONIEC.

http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?f=17&t=60902

pozdrawiam

stiv a

Wróć do „Oferty Biur Podróży”