Leonid pisze:Jesli by sie dało zrobic, taka tablicę z rosnącymi lub spadającymi cenami i do tego z prognozą pogody na tydzień do przodu, to podejrzewam że wszyscy marudzący byliby usatysfakcjonowani. Bo w sumie last minute to prognoza.
stiv amoralny pisze:Pomysł na szablon czytelnej oferty wyjazdu w dziale oferty biur podróży wydaje mi się bardzo dobry. Myślę, czy najlepiej nie byłoby w ogóle (przynajmniej w tym dziale) wprowadzić limitu edycji pierwszego postu do 2-3 razy może, żeby ewentualnie dać szansę wprowadzić poprawki stylistyczne (niektórym bardzo potrzebne) , czy jakieś rzeczywiście istotne zmiany niekiedy niezależne od szkoły/biura, które post założyło. Sam jestem autorem niejednego tasiemca na tym forum, także w tym dziale, ale moim zdaniem w pewnym momencie jest to nieco karykaturalne i może być tak naprawdę dla czytelnika forum po prostu nieczytelne. Albo będzie się zastanawiał dlaczego przykładowy jogurttravel edytował post 66 razy? A są tacy artyści. Żeby się pochwalić swoimi dotychczasowymi zdjęciami/wyjazdami w tej branży można przecież zawsze podać linka do jakiegoś poprzedniego postu, albo strony www i tyle. A tutaj, niech będzie czytelna oferta konkretnego wyjazdu, tego który ma być, a nie który się odbył, czy odbyły.
pozdrawiam
stiv a
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości