Pzdr Joanna

Nivea pisze:Savvas musiałam to zmieścić![]()
Ekipa olsztyńska w Hamacie![]()
http://www.youtube.com/watch?v=eig147WqYIc
Pzdr Joanna
Slawek-Kopiec pisze:Nivea pisze:Savvas musiałam to zmieścić![]()
Ekipa olsztyńska w Hamacie![]()
http://www.youtube.com/watch?v=eig147WqYIc
Pzdr Joanna
No problemoFilmik smieszny
onzo pisze:my wróciliśmy wczoraj i baaaardzo mi przykro, że mieliśmy może p.... farta, ale kuło codziennie 20-30knt -dopiero ostatniego "gratisowego" dnia powiało maksymalnie 14 węzełków i było pływanie na 10-17 (poza Robocopem, który próbował na 21) Woda była codziennie, ludzi na tyle mało, że wszystko dało się ogarnąć.
Była super ekipa a do tego woda, wiatr, dużo miejsca, żółwie, płaszczki, mangrowce, nie było rafy, muszelek z kolcami i... rescue.
Jak dla mnie spot na +++, baza na -, hotel ok
pewnie wkróce będzie topic z fotami, ale nie wiem kto się pierwszy ogarnie bo obstawiam, że jest kilkadziesiąt GB fotek z wyjazdu
onzo pisze:Nie ma rescue i to jest kwestia moim zdaniem oszczędności a nie rzeczywistych problemów z głębokością itp. Gdyby chcieli wystarczyłoby, żeby podobnie jak w RSZ łódka stała na głębokiej, albo żeby był dobry skuter. Po Gosię, którą zwiało do mariny koleś popłynął kitem. Color1 z uszkodzoną kostką spłynął do brzegu bodydragiem zanim w ogóle odcumowali łódkę (w międzyczasie zwiozłem deskę i poinformowałem beachboya, że potrzebna jest pomoc - dało się zareagować przynajmniej 2-3min szybciej).
Nie ma też solidnej obserwacji spotu czyli jak coś by się poważnego stało to obawiam się, że trochę by trwało zanim pomoc by się znalazła.
march_in pisze:Slawek-Kopiec pisze:Motorowki stoja na brzegu
ale jakie motorowki skoro silniki sa w kanciapietam w tej lodce to wioslo lezy zazwyczaj
Slawek-Kopiec pisze:march_in pisze:Slawek-Kopiec pisze:Motorowki stoja na brzegu
ale jakie motorowki skoro silniki sa w kanciapietam w tej lodce to wioslo lezy zazwyczaj
No ok Marcinie,to po kij one stoja w strefie odpalania latawcow?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość