21.11.2015 -HAMATA-7 dni/14 dni-Jovi Travel- cena 2179zł/os*

Oferty wycieczek, podróże, last minute, bilety lotnicze, etc.
Nivea
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post03 paź 2011, 20:30

Osoby zainteresowane lekcjami doszkalającymi u Murphego-proszę o zgłoszenia przed wyjazdem do biura, dotyczy terminów: 16.10 i 23.10,11.11
Pzdr Joanna :thumbsup:
Załączniki
Zielak i jego trener 2.jpg
Zielak i jego trener 2.jpg (17.72 KiB) Przejrzano 1914 razy
Murphy 8 Hamata 25.09.jpg
Murphy 8 Hamata 25.09.jpg (34.2 KiB) Przejrzano 1916 razy
Murphy7 Hamat 25.09.jpg
Murphy7 Hamat 25.09.jpg (37.64 KiB) Przejrzano 1916 razy
Ostatnio zmieniony 03 paź 2011, 21:47 przez Nivea, łącznie zmieniany 1 raz.

Nivea

Post04 paź 2011, 15:22

Nowy termin na wyjazd do Hamaty 11.12 wylot z Katowic.
Pzdr
info:joanna@jovitravel.pl

Nivea

Post07 paź 2011, 11:26

Dzisiaj w Hamacie ponad 30 knots,wszyscy popłyneli :thumbsup:

Nivea

Post09 paź 2011, 00:46

Savvas musiałam to zmieścić :thumbsup:
Ekipa olsztyńska w Hamacie :D
http://www.youtube.com/watch?v=eig147WqYIc

Pzdr Joanna

Slawek-Kopiec
Deska: Su-2 Custom.Airush Livewire
Latawiec: Airush Varial X
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post09 paź 2011, 20:30

Nivea pisze:Savvas musiałam to zmieścić :thumbsup:

Pzdr Joanna

No problemo :) Filmik smieszny :)

radh_
Deska: su2
Latawiec: rrd

Post09 paź 2011, 23:22

Slawek-Kopiec pisze:
Nivea pisze:Savvas musiałam to zmieścić :thumbsup:

Pzdr Joanna

No problemo :) Filmik smieszny :)

nawet zlapalem sie w kadr :D
Ostatnio zmieniony 29 paź 2011, 13:21 przez radh_, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post11 paź 2011, 08:44

my wróciliśmy wczoraj i baaaardzo mi przykro, że mieliśmy może p.... farta, ale kuło codziennie 20-30knt -dopiero ostatniego "gratisowego" dnia powiało maksymalnie 14 węzełków i było pływanie na 10-17 (poza Robocopem, który próbował na 21 :P ) Woda była codziennie, ludzi na tyle mało, że wszystko dało się ogarnąć.

Była super ekipa a do tego woda, wiatr, dużo miejsca, żółwie, płaszczki, mangrowce, nie było rafy, muszelek z kolcami i... rescue.

Jak dla mnie spot na +++, baza na -, hotel ok

pewnie wkróce będzie topic z fotami, ale nie wiem kto się pierwszy ogarnie bo obstawiam, że jest kilkadziesiąt GB fotek z wyjazdu :)

Awatar użytkownika
robi69
Deska: nobile NHP Split
Latawiec: Ozone, Wainman
Postawił piwka: 1 raz

Post11 paź 2011, 08:52

Właśnie wróciłem z Hamaty . Wyjazd zorganizowany przez Jovi Travel. Miejscówkę oceniam jako najlepszą na której byłem do tej pory, tj. Dahab, El Gouna, Soma, Safaga, Flag Beach. Wiatr 100/100 , pływanko przez 7 dni od rana do późnego popołudnia ( lub do bólu jak kto woli) wieczorne imprezki przy basenie , beach party w kite village itd..... :D Jovi Travel ogarnia organizację imprezy w Hamacie poprostu perfect :clap: :clap: :clap:
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i do zobaczenia :thumbsup:

Awatar użytkownika
march_in
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post11 paź 2011, 09:03

onzo pisze:my wróciliśmy wczoraj i baaaardzo mi przykro, że mieliśmy może p.... farta, ale kuło codziennie 20-30knt -dopiero ostatniego "gratisowego" dnia powiało maksymalnie 14 węzełków i było pływanie na 10-17 (poza Robocopem, który próbował na 21 :P ) Woda była codziennie, ludzi na tyle mało, że wszystko dało się ogarnąć.

Była super ekipa a do tego woda, wiatr, dużo miejsca, żółwie, płaszczki, mangrowce, nie było rafy, muszelek z kolcami i... rescue.

Jak dla mnie spot na +++, baza na -, hotel ok

pewnie wkróce będzie topic z fotami, ale nie wiem kto się pierwszy ogarnie bo obstawiam, że jest kilkadziesiąt GB fotek z wyjazdu :)

no ladnie mieliscie z tego co patrzylem na progno. my wiekszosc jednak takich dni jak wasz ostatni. jak jest odplyw to niestety nie da sie wyplynac na gleboka i robi sie ciasnawo na spocie.
ciekawe dlaczego oceniasz baze na -.

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post11 paź 2011, 09:33

Co do bazy:

Cena 60 euro za tydzień. Co jest w cenie:

Woda
WC
Storage

Nie ma rescue i to jest kwestia moim zdaniem oszczędności a nie rzeczywistych problemów z głębokością itp. Gdyby chcieli wystarczyłoby, żeby podobnie jak w RSZ łódka stała na głębokiej, albo żeby był dobry skuter. Po Gosię, którą zwiało do mariny koleś popłynął kitem. Color1 z uszkodzoną kostką spłynął do brzegu bodydragiem zanim w ogóle odcumowali łódkę (w międzyczasie zwiozłem deskę i poinformowałem beachboya, że potrzebna jest pomoc - dało się zareagować przynajmniej 2-3min szybciej).
Nie ma też solidnej obserwacji spotu czyli jak coś by się poważnego stało to obawiam się, że trochę by trwało zanim pomoc by się znalazła.
Przy tej cenie płacenie 2 euro za mycie kite'a to naprawdę przesada.

W wodzie nie ma żadnej muszelki, ale to akurat zaleta spotu a nie bazy

Brakuje też lepszego piasku na samej plaży - jest wyjątkowo dużo ostrych kamyczków, które wbijają się nie tylko w stopy, ale też w same kite'y - mogliby coś z tym zrobić.

Z tego co mówił Klaus to mieliście wyjątkowego pecha z tą wodą, bo ponoć stan był najniższy od 3 lat. U nas przy najniższym stanie (chyba w środę) dało się bez problemu wypłynąć na lagunki między głęboką wodą a tymi pasami trawy morskiej i po godzinie można było wracać bo woda już wracała.

Awatar użytkownika
march_in
Kontaktowanie:

Post11 paź 2011, 09:46

onzo pisze:Nie ma rescue i to jest kwestia moim zdaniem oszczędności a nie rzeczywistych problemów z głębokością itp. Gdyby chcieli wystarczyłoby, żeby podobnie jak w RSZ łódka stała na głębokiej, albo żeby był dobry skuter. Po Gosię, którą zwiało do mariny koleś popłynął kitem. Color1 z uszkodzoną kostką spłynął do brzegu bodydragiem zanim w ogóle odcumowali łódkę (w międzyczasie zwiozłem deskę i poinformowałem beachboya, że potrzebna jest pomoc - dało się zareagować przynajmniej 2-3min szybciej).
Nie ma też solidnej obserwacji spotu czyli jak coś by się poważnego stało to obawiam się, że trochę by trwało zanim pomoc by się znalazła.

dokladnie. najwieksza zenada tez bazy. jak szedlem mowic ze ktos ma problem daleko na wodzie bo widzialem ze od minuty ma zwodowanego kajta to szef Tomasz mowil mi: tak widze i na tym sie konczylo.
placisz niby za rescue ale go nie ma!!! zgodze sie, im po prostu jest wygodniej miec wszystkich w lagunce.
jak poszedlem do szefa polaka i powiedzialem mu ze jest teraz wysoka woda i moze by sie przydalo motorowke zrzucic na wode to mi odpowiedzial zebym nie psul atmosfery w bazie.

moim zdaniem ta baza z tym szefostwem bedzie dzialac do pierwszego wypadku jaki sie tam zdarzy. moze wtedy sie naucza co to znaczy asekuracja na spocie i beda mieli czlowieka w lodce tak jak na innych spotach.
dla mnie to najgorsza asekuracja i obserwacja spotu jaka kiedykolwiek spotkalem a placisz wcale nie malo.

Slawek-Kopiec
Kontaktowanie:

Post11 paź 2011, 09:48

Marcinie popieram!!!Widzielismy przeciez to samo,potwierdzi to cala ekipa!Rescue nie ma!!!Motorowki stoja na brzegu w strefie odpalania latawcow,dla przykladu w ostatni dzien jedna niemka miala problemy ,dostala lift,niekotrolowany loop,i przelecial metr obok motorowek!!!Skonczyla na plocie-na szczescie oprocz pozdzieranych kolan i podartego latawca nic sie nie stalo.Ale po co te motorowki na brzegu???Powinny byc na wodzie,jesli jest niski stan powinny byc w miejscu w ktorym nie zagrazaja uzytkownikom spotu!!!W koncu placimy za cos te "skromne" 95euro.
Oprocz tego -najlepszy spot na jakim bylem dotychczas!!!

Awatar użytkownika
march_in
Kontaktowanie:

Post11 paź 2011, 10:01

Slawek-Kopiec pisze:Motorowki stoja na brzegu

ale jakie motorowki skoro silniki sa w kanciapie :D tam w tej lodce to wioslo lezy zazwyczaj :D

Slawek-Kopiec
Kontaktowanie:

Post11 paź 2011, 10:08

march_in pisze:

ale jakie motorowki skoro silniki sa w kanciapie :D tam w tej lodce to wioslo lezy zazwyczaj :D

No ok Marcinie,to po kij one stoja w strefie odpalania latawcow?

Awatar użytkownika
march_in
Kontaktowanie:

Post11 paź 2011, 10:15

Slawek-Kopiec pisze:
march_in pisze:

No ok Marcinie,to po kij one stoja w strefie odpalania latawcow?

no to jest bez sensu. masz racje.
zeby nie bylo to mi tez sie podoba spot :) ma potencjal. przy wysokiej wodzie rewelacja.
oczka miedzy trawami tez sa spoko :)

Wróć do „Oferty Biur Podróży”