onzo pisze:pianki??
To ile woda ma stopni? Chyba pianki dla kursantów?
No i napisz jak to z tymi pływami - rozumiem, że szukaliście wyjazdu w połowie fazy księżyca, gdy najwyższy stan wody pierwszego dnia jest rano

Na sesję KL - WARTO ubrać piankę zawsze - choćby i po to żeby złagodzić upadki ewentualne...
Do pływania, jak zobaczycie na fotkach poniżej - nikt z kursantów pianki nie założył przez tydzień...Ja osobiście po 4h szkoleniu lubię się przyodziać - zdecydowanie wolę być zgrzany niż lekko wychłodzony na wodzie - dlatego zdecydowanie bym brał - dla własnego zdrowia i komfortu. Jedynie do Brazylii NIGDY nie wziąłem pianki, i nigdy też jej nie potrzebowałem...
Jak szukaliśmy wyjazdu pisałem wielokrotnie - znajdziesz i na KF i na wiki

a tabele pływów, co najprostsze, są tu:
http://www.mobilegeographics.com:81/cal ... /5760.html...najlepiej wybrać tydzień z najwyższymi odpływami i najniższymi przypływami, najlepiej przypływy w ciągu CAŁEGO dnia - wystarczy się trochę przyłożyć...Jechania w innym terminie absolutnie nie polecam.
Jacku, dzięki za rady - czasem nawet 5cio-gwiazdkowość hotelu może być wadą, zwłaszcza w Egipcie jak widać...koczować przy windach nie będziemy - może ciut mniej czasu na KF, a więcej na wodzie, jak zawsze zresztą, na zdrowie tylko wyjdzie

...parę fot z wyjazdu:
Chłopaki zmobilizowali się w ostatni dzień na sesję na turkusie - na własne życzenie - brawa za samodzielność
Elzan jumpi

Paweł pozycja "ciut" poprawiona

Tomek i Adrian - nie pierwsze, nie ostatnie

halsy i zwroty

Mati na "procampie"

))

Zajęcia teoretyczne - pierwszy skok/pierwszy backroll

Wieczorami też - nudy nie ma

Może teraz wszyscy nabiorą wody w usta?

chyba jednak nie...
...ale za to
Jeszcze na koniec "płytka" laguna - tym razem z kawałkami