Uwaga!!! Tego jeszcze nie było!!!
Dla uczestników
MAJÓWKI 2013 organizujemy tygodniowy kurs tańca ZUMBA!!!Codziennie pod okiem doskonałej tancerki & instruktorki, LENKI TVRZOVEJ (niektórzy zapewne znają Lenkę z zajęć w Blue City), będzie można oddawać się atmosferze fajnych rytmów i nauczyć się jednego z najbardziej popularnych tańców tego sezonu!
LENKA TVRZOVAurodzona 4 kwietnia 1989r., pół Kubanka pół Czeszka, tancerka tańca towarzyskiego w klasie "S", od półtora roku mieszkająca w Polsce; uczestniczka licznych zawodów i turniejów, w których zawsze plasowała się w ścisłej czołówce [finały, półfinały]; uczestniczka czeskiej edycji "Tańca z gwiazdami" w roku 2008. W tym samym roku zajęła drugie miejsce w mistrzostwach drużynowych tańca latynoamerykańskiego; już w Polsce rozpoczęła przygodę z sambą brazylijską, co z kolei przyniosło jej wejście do półfinału w programie "Got to dance" wraz z grupą Afrokarnawał. Czynnie zaangażowana w produkcję teledysków, oraz spotów reklamowych [np. Flesh]; obecnie prowadzi zajęcia z Zumby w charakterze instruktora w Egurrola Dance Studio, oraz Fama i Fitnessland; utalentowana, przebojowa, perfekcyjna tancerka i instruktorka ciesząca się ogromną sympatią kursantów i współpracowników.
Dlaczego ZUMBA???
"Na początku podchodziłam do tej formy sceptycznie. Nie wierzyłam że można połączyć taniec i fitness. Teraz wiem, że to możliwe i genialne. Bardzo się cieszę że mogę swoje doświadczenie przekazywać Wam, bo ZUMBA to niesamowita energia, pozytywny wysiłek, mnóstwo emocji, uśmiech na twarzy i przede wszystkim dobra zabawa. A o kaloriach spalonych podczas zajęć już nie wspominam. Także jeśli szukacie czegoś fascynującego innego." [LENKA TVRZOVA]
Zajęcia na plaży lub w hotelu! W zajęciach i szkoleniu będzie brał udział finalista TAŃCA z GWIAZDAMI, Paweł Staliński, pod okiem którego będzie można także poszkolić się na kajcie!CENA KURSU: tylko 699zł!!!ZUMBA- taniec zainspirowany połączeniem elementów tańców latynoamerykańskich oraz elementów fitness. Został opracowany przez tancerza i choreografa Alberto "Beto" Pereza w Kolumbii w latach 90. XX wieku. Zumba zawiera w sobie elementy tańca i aerobiku. Choreografia Zumby łączy hip-hop, soca, samba, salsa, merengue, mambo, sztuki walki, oraz elementy Bollywood i tańca brzucha. Wykorzystuje także elementy treningu siłowego
Brzmi ciekawie? Pewnie! Nasi instruktorzy już sie zapisali
Serdecznie zapraszamy do zapisów!
kontakt@jovitravel.pl