HAMATA 02-10.10.2011 - PILNE !!!

Oferty wycieczek, podróże, last minute, bilety lotnicze, etc.
Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post20 wrz 2011, 14:39

Prawdopodobnie wszyscy zainteresowani otrzymali info o ostatnim dniu pobytu mailem, ale ponieważ trzeba podjąć wspolna decyzje umieszczam to na forum, i prosba o komentarze. Za informacją od organizatora:

"...OCENZUROWANO"

Moich kilka pytań:
- kiedy wykwaterowanie z Azur w sobotę, przed pływaniem czy po powrocie z pływania (która godzina max, chodzi o całkowite opuszczenie pokoi)
- czy w sobotę jest w Azur All-Inc do końca dnia ? Jeśli tak, to czy w związku z powyższym jest opcja przekwaterowania po kolacji, do kite-village na nocleg i kolejny cały dzień ?

Alfastar pisze o ostatniej nocy a na miejscu się okaże że jest to półtora dnia... chcę uniknąć niedomówień. Poza tym przypominam, że wylot jest w poniedziałek więc cała niedziela w wątpliwym Blue Reef Res.. na plaster nam to.

Generalnie jeśli do wyjazdu na lotnisko w dniu wylotu będzie wszystko zagwarantowane bez dopłat (nieważne czy organizator coś zwraca, bo zwróci 90 zł a trzeba będzie dopłacić do wyżywienia/picia w Village drugie albo i trzecie tyle) to jestem za Kite-Village aż do późnego wieczora w niedzielę, kiedy będzie zbiórka na wyjazd na lotnisko !

Poza tym od Alfastar należy się odszkodowanie za taki bardak z tymi imprezami...
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2011, 11:33 przez color1, łącznie zmieniany 1 raz.

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2011, 18:51

Ta sama sytuacja dotyczy obecnej grupy co ta 2 tygodnie od 18.09 przyleciała. Zaproponowałem im zmianę i zostajemy własnie kite-village, bo transfer do blue reef sensu nie ma zbytnio. Jak wy macie możliwość zwrotu kasy z alfastar to w ogóle super. Poza tym nikt tu tego nie mówi, ale doba w blue reef oczywiście też kończy się o godz 12 w południe, a zbiórka i transfer na samolot jest też koło północy. Dopłata za korzystanie z pokoju do wieczora i kolację plus bar to 30 euro ekstra. No chyba że biuro coś lepiej załatwi, ale ja takie mam informacje od rezydenta tu na miejscu. Także kite-village o wiele lepsza opcja. Dzień pływania więcej i jedna "przeprowadzka" ze sprzętem mniej.

pozdrawim

stiv a

Awatar użytkownika
minolda

Post20 wrz 2011, 18:53

podobno już nie ma o czym dyskutować :D Wszyscy się zdecydowali na kite-village :clap: :thumb: :clap:

Nivea
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post20 wrz 2011, 19:13

Wszystkie informacje dotyczące tej zmiany klienci otrzymali telefonicznie i na maila .
Cała grupa (oprócz 2 osób) podjęła decyzję co do ostatniego noclegu w kitevillage
Osoby które nie podjeły jeszcze decyzji-proszę o przesłanie jej do mnie mailem.
Pzdr Joanna

RadekM

Post21 wrz 2011, 11:03

Szukam jednego wolnego miejsca do Hamaty na 25.09 lub początek października.

Awatar użytkownika
Woo
Deska: Nobile
Latawiec: Slingshot (x2)

Post01 paź 2011, 09:09

Bierzcie duże latawce. Duże to znaczy 14 - 17m2. Przez ostatnie 2 tygodnie najbardziej używanym kitem jest 14 rally i 17 Zephyre. Ja z 11 Octane to średnio polatałem.

Wróć do „Oferty Biur Podróży”