Jak w temacie do sprzedania:
Best Waroo '07 z barem 13 m - 1500 zl stan db
opis: kolor szary, uzytkowany od 2008 roku (glownie w Egipcie, ale tez Hel) czysty, zadbany, naprawy: szycie ok. 15 cm (fachowo zrobione) i latka na poszyciu glownej tuby. Nie byly wymieniane tuby i sa szczelne, korki nie wypadaja (rzepy trzymaja), sa wszystkie kulki w zaworkach. Linki na barze niepoprzecierane, gabka na barze kompletna, systemy bezpieczenstwa działaja, rzepy nie odklejaja sie. W zestawie oczywiscie plecak i zestaw naprawczy (latki, listwy zapasowe). Pierwszy wlasciciel.
Dla osob, ktore nie znaja tego modelu: bezpieczny, przewidywalny i wybaczajacy latawiec, mozna na nim plywac od okolo 11-12 wezlow (przy wadze 75 kg). Ogolnie latawiec na slabe wiatry, zeby nie siedziec na plazy.
Best Waroo '07 z barem 9 m - 1300 zl stan db
opis: kolor pamaranczowy, uzytkowany od 2008 roku (glownie Egipt, Hel), czysty, zadbany (jedynie male zabrudzenia od jakiejs ropy), naprawy: szycie ok. 10 cm (fachowo zrobione). Nie byly wymieniane tuby i sa szczelne, korki nie wypadaja (rzepy trzymaja), sa wszystkie kulki w zaworkach. Linki na barze niepoprzecierane, gabka na barze kompletna, systemy bezpieczenstwa działaja, rzepy nie odklejaja sie. W zestawie plecak, zestaw naprawczy (latki, listwy zapasowe). Pierwszy wlasciciel.
Dla osob, ktore nie znaja tego modelu: bezpieczny, przewidywalny i wybaczajacy latawiec, mozna na nim plywac od okolo 17-19 wezlow (przy wadze 75 kg). Model podstawowy dla osob o mniejszej wadze.
Zestaw byl uzywany przeze mnie i moja zone (zmienialismy sie w zaleznosci od wiatru). Oba latawce byly juz kupione jak umielismy plywac, wiec nie sluzyly do nauki. Do latawcow mam jeden leash (w drugim zginela "rurka" blokujaca) i nowa nieuzywana pompke. Dorzuce je gratis, jezeli ktos zdecyduje sie na zakup obu.
Pozdrawiam.