Nobile 555 9m + Gaastra 14m Zadbany

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
Czooop
Deska: Szukam/kupię
Latawiec: Nobile 555

Post07 paź 2012, 10:40

Witam,
Mam do sprzedania Nobile 555 9m + bar w super stanie + leash + plecak. kupiłem go w sierpniu. Wszystko w bardzo dobrym stanie. Kite ma jedną łatkę, poprzedni(pierwszy) właściciel mówi, że to minimalne przetarcie było, i łata jest dla zabezpieczenia. Jak wspomniałem latawiec w super stanie. poprzedni właściciel też niewiele korzystał z tego kite'a . Do tego dołączam Gaastra 14m Force + bar + plecak. Kupiłem go pod koniec sierpnia. niestety właściciel mnie oszukał że latawiec jest w super stanie. ja Oceniam go na dostateczny +.a to dlatego, że jest kilka dziurek, materiał jest właściwie w stanie dobrym. Jest to stary latawiec chyba 2004r. Posiada kilka mniejszych dziurek na materiale pomiędzy tubami i jedną dziurke na materiale od tuby głównej. Po naprawie będzie normalnie latał. Oba latawce jeszcze miesiąc temu trzymały powietrze. Jutro będę miał możliwość ponownego sprawdzenia. Potrzebuje pieniędzy i sprzedam po atrakcyjnej cenie. Więcej info na maila Mateusz.czop@gmail.com zdjęcia też jutro porobię i wstawię.

Dla chętnych mogę sprzedać też deskę RRD 150cm w stanie dobrym.

Pozdrawiam
M. Wojtanowicz

Wróć do „Latawce / Kite'y”